Topsnelheid

Status
Niet open voor verdere reacties.

cvegreen

Forumguru
Ik heb met mijn wagen nog niet sneller gereden dan 130 km op de teller , met de afwijking kom ik dan net de 120 uit denk ik .
 

Gieliovd

Forumguru
Mwah, 175 met een 1.4 driepitter TDI'tje is toch niks vreemds. Dat is een koppelmotortje en geen topsnelheid.

Zo'n 1.2 zal ook wel niet zo heel hard lopen lijkt me :) Maar dat je nog niet harder dan 130 hebt gereden vind ik dan weer grappig :)
 

van_der_P

Senior Member
Volgens de folder zou het 171 km/u moeten zijn. Ik zie het nut er niet van omdat uit te proberen.
 

Huyzen

Lid
De top zou rond de 250 moeten liggen bij mij, dat moet ik maar in Duitsland uitproberen. Ik heb nu een melding op het maxidot bij een overschrijding van 210, dat lukte pas op een klein leeg stukje van de A6, met het gevoel dat er nog véél meer in zit. Maar alleen als paps alleen rijdt, mijn zoontje van 2,5 roept al 'niet zo hard rijden papa' als ik harder dan 50 rijd...
 

Desperado

Forumguru
163 volgens het boekje en de teller.
Maar dat probeer ik niet weer.
Mijn zoons gaan altijd direct naar mama; papa ging lekker hard scheuren! :grin:
 
163 volgens het boekje en de teller.
Maar dat probeer ik niet weer.
Mijn zoons gaan altijd direct naar mama; papa ging lekker hard scheuren! :grin:

Ja, en je wilt je kinderen toch een goeie opvoeding geven, nietwaar?:smiley29:

Trouwens, wie echt laag wil vliegen, kan beter een plaatsje in de kop van een kruisraket bestellen (zonder explosieve lading dan ...) :crazy:
 

Gieliovd

Forumguru
Ik denk dat het nog wel meevalt met Peter gezien voor zijn wagen dus 130 al heel hard is. Dus dat voorbeeld valt wel mee.
 
Maar dat bedoel ik ook! Het was instemming met Peters beleid. Mijn voorstel voor de kruisraketervaring was voor anderen bedoeld die meer dan het uiterste van hun wagens lijken te willen vragen.
 

Gieliovd

Forumguru
Oow, ok die manier. Tja, lettertjes :)

Het snelste dat ik heb gereden is denk ik zo'n 150 op de teller onderweg naar huis op de A9. Voor de rest nog niet op de autobaan geweest ofzo. Ik zou hem er graag een keer uittesten, kijken hoe stabiel het is en hoe vlot hij op snelheid is.

Héé het valt me nu eigenlijk pas op dat ik meer dan 2000 berichten heb :)
 

Gieliovd

Forumguru
Pfff 250, nou mijn top met de motor is ook zo'n beetje 150, want ik heb een model waar je met die snelheden hele sterke armen en nekspieren moet hebben.

Met die snelheid is het afzien.

Ik heb met 280 achterin de auto gezeten, dat is enger dan zelf rijden denk ik zo maar. Vooral als er eentje met 120 begint in te halen voor je. Hij liep hard maar remde ook hard.
 

Desperado

Forumguru
Het hardste waar ik bij in heb gezeten was goed 200 denk ik.
En zelf gereden ongeveer 170.
En idd is 130 tot 140 tegenwoordig met de Felicia wel het maxiamum.
Dan is het lawaai hard genoeg en aangezien ze nog wat jaartjes mee moet behandel ik haar ook met wat meer respect :grin:
 
goede middag ik heb vleden week zaterdag mijn Fabia verkocht aan een duits tunings bedrijf.

der lagen al andere nokkenassen in 305 graden geslepen en chip tuning op maat.
en heb er na de de meeting nog een ander inlaatspruitstuk op gezet.

heb de auto 28 juni weg gebracht naar duitsland gebracht en heb een top snelheid kunnen halen op de GPS van 210 KM,

doe er mee wat je wilt maar dat vond ik nog niet zo heel erg verkeerd voor een 1.4 16V en die had 135 pk nu

Gr jeroen
 

cvegreen

Forumguru
Ha , het gaat hier over het hardste dat je ooit al gereden hebt.
Dat veranderd snel een paar mouwen hoor. Met mijn F1 heb ik nog nooit harder dan 130 op de teller gedaan. Maar met een BMW van een kennis van mij heb ik zelf op de teller 210 gereden , dat vond ik verdomd hard . Mijn Accent , daar heb ik zelf 160 mee gereden en die zat nog niet op het einde , dus wat zijn top was weet ik niet , mijn C3 daarvoor daar heb ik eens de 150 mee gepiekt , maar kon ook nog harder , dus zijn maximum snelheid weet ik ook niet , mijn ford escort daarvoor kon op de kilometerteller zo'n 180 , dat heb ik op de franse snelweg op terugweg van Normandië getest. Daarvoor mijn XM , die heb ik naar een 190 gekregen , maar of hij nu op zijn max was weet ik niet , maar was snel genoeg . Mijn BX daar nog eens voor die kon maar 160 en dat heb ik een paar keer gedaan. Mijn 205 daar nog eens voor heb ik niet getest , was een complete rampbak. Mijn colt daar nog eens voor , weet ik niet meer . De Kaddet daar nog eens voor niet getest , de Diane 130 op de teller ( ook vierkante geit genoemd hier in de vlaanders) , mijn corsa dan . die kon een 145. Dan mijn aller eerste wagen een opel kaddet coupé , dat was een wagen van het jaar '76 die kon zo'n 130 maar meer durfde ik toen nog niet en weet dus ook niet of dit zijn top was. Zo dat was mijn ganse wagen arsenaal dat ik al gehad heb. Niet slecht he in een 19 jaar dat ik een eigen wagen heb en tevens ook mijn rijbewijs heb.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan Onderaan