Pimp your Kodiaq

Topic in 'Kodiaq' gestart door jeroen3277, 06-04-2017.

 1. C-man

  C-man Lid

  Mooie L&K grille. Is geen andere oplossing voor te vinden dan een compleet nieuwe helaas, prijzige optie. Mooie wagen zo.
   
  jeroen3277 vindt dit leuk.

 2. jeroen3277

  jeroen3277 Senior Member

  Gemiste kans dat PON de L&K niet wil leveren. Dit is wat er het dichtste bij kon komen. :-)

  Op de foto's komt het niet zo over, maar het maakt echt wel verschil. Zeker met deze kleurstelling.
   
  Sjuppie2001 vindt dit leuk.
 3. Sjuppie2001

  Sjuppie2001 Actief lid

  Nice, heb je er wat andere foto's van met die grille? (Aangezien wij ook een quartz grey hebben en ziet er inderdaad niet heel verkeerd uit... dus misschien ooit ook wel eens.... (is er een onderdeelnr van trouwens?))
   
  Last edited by a moderator: 07-05-2020
  jeroen3277 vindt dit leuk.
 4. Bakkertje

  Bakkertje Forumguru

  Die nieuwe kodiaq heeft een kinderstoel achterin @jeroen3277

  En een virtual cockpit ;)
   
  jeroen3277 vindt dit leuk.
 5. jeroen3277

  jeroen3277 Senior Member

  [​IMG] [​IMG]

  Zelf heb ik geen onderdeelnummer. Ik weet wel dat de garage een paar keer een verkeerde grill kreeg, maar uiteindelijk wel het beloofde resultaat leverde (anders had ik de auto al een maand eerder op kunnen halen). Dus AutoArena in Venray zal nu vast wel het juiste bestelnummer weten.
   
  Sjuppie2001 vindt dit leuk.
 6. C-man

  C-man Lid

  upload_2020-5-7_9-47-2.png
   
  jeroen3277 vindt dit leuk.
 7. jeroen3277

  jeroen3277 Senior Member

 8. C-man

  C-man Lid

 9. jeroen3277

  jeroen3277 Senior Member

  Ja, in Duitsland en Engeland kun je de L&K wel bestellen.

  Maar naast die grill heb je dit dus blijkbaar ook nog nodig: ACC Blende Chrom-glänzend für Kühlergrill (Area-View) - original - SKODA KODIAQ RS, L&K 109 euro.

  En als het er eenmaal op zit, kan het zijn dat je de camera opnieuw moet instellen om voldoende afstand te houden bij het rijden met ACC aan.
   
  Laatst aangepast: 07-05-2020
  Sjuppie2001 vindt dit leuk.
 10. Sjuppie2001

  Sjuppie2001 Actief lid

  Thanks @C-man en @jeroen3277 !
  Inderdaad is het een duur geintje (grille + cover), maar goed, hier nog geen haast... en aangezien we nu nog gewoon een business edition hebben zonder area view, denk ik dat dat een eerste 'upgrade' zou worden, en dan waarschijnlijk kijken of we die grille er meteen bij doen.
  Moet eens kijken wat de kleurstelling doet als je een Quartz Grey, met Sportline grille-lijst en dan een L&K grille zo doet... op zich denk ik dat het juist mooi contrasteert, maar goed, ik ben geen designer :maakmegek:
   
 11. Sjuppie2001

  Sjuppie2001 Actief lid

  @jeroen3277 trouwens... merk ook pas net op je foto's dat je ook die 'streepjes' onder de kentekenplaat voor (bij mijn gebrek aan de juiste terminologie hier) in kleur hebt gedaan? Had jij deze zelf ook via superskoda en waren ze bij jou al met dubbelzijdig tape of heb je ook een tube lijm + primer en doekje erbij zitten? (ik moet die van mij nog steeds een keer bevestigen, maar tot op heden door omstandigheden nog niet aan toegekomen)
   
  jeroen3277 vindt dit leuk.
 12. jeroen3277

  jeroen3277 Senior Member

  Citaat
  Ik kreeg er de tube lijm bij. Dat kun je het beste een keer doen wanneer je de auto parkeert en voorlopig even niet gebruikt (zoals tijdens de corona quarantaine). Het duurt namelijk even voordat die lijm is opgedroogd en in de tussentijd kun je die strips eenvoudig heen en weer schuiven. Daardoor zit het er uiteindelijk wel strak tegenaan. Geen idee of zo'n 3M dubbelzijdige tape te dik zou zijn. Die tapes zijn overigens gewoon nog via Aliexpress te bestellen voor het geval je niet wilt lijmen. De strip onder de achterklep bijvoorbeeld vond ik te weinig 3M tape hebben, en daar heb ik wat extra bijgeplakt En bij mij zit dat ding er strakker tegenaan dan op de foto's bij Milotec.
   
  Last edited by a moderator: 08-05-2020
  Sjuppie2001 vindt dit leuk.
 13. lightman

  lightman Lid

 14. lightman

  lightman Lid

  niemand ervaring met bovenstaande?
   
 15. Emporionelis

  Emporionelis Forumguru

  Geen ervaring mee. Het viel mij wel op dat de foto's van SuperSkoda waarbij de Kodiaq buiten staat, een andere lijst laat zien dan de originele Skoda lijst. Althans dat lijkt erop. het ziet er bijna uit alsof ze het gefotoshopt hebben.

  Heb je de dealer naar de kosten gevraagd?, kan zomaar goedkoper zijn..
   
 16. lightman

  lightman Lid

  goed idee, zal eens vragen....snapt de dealer dat als ik vraag voor de diffusor? of heeft dat ding een andere naam?
  staat in in de skoda shop dat iemand weet?
   
  Last edited by a moderator: 22-06-2020
 17. Emporionelis

  Emporionelis Forumguru

  Het is geen diffusor, ik zou eerder van uitlaat lijsten spreken o.i.d.? volgens mij zitten ze ook alleen maar op de sportline in NL. scheelt weer qua uitleggen;)
   
 18. Henrik

  Henrik Forumguru

  Even bij de dealer naar binnen lopen en de lijst aanwijzen op een Kodiaq Sportline die daar ongetwijfeld in de showroom staat. Of bovenstaande afbeelding laten zien... ;)
   

 19. Ben erg benieuwd hoe dit uitgevallen is en of je er tevreden over bent!! zit ook met honden. heb nog even de tijd mijn auto komt in november :-) pfff geduld is schone zaak.

  gr Klaas
   
 20. C00per

  C00per Senior Member

  Waarom heb je dan geen bench voor de hond? Duitsland is het zelfs verplicht hond vast te maken.. Bij ons zitten alle 3 de honden in 2 benches naast elkaar. De mat van de kofferbak is een rubberen mat. Zodra mijn auto er is zal ik het posten. Los laat ik ze nooit, als er iets fout gaat knallen ze tegen je nek aan met een ongeluk.
   
  Klaaskodiaq vindt dit leuk.

Deel deze pagina