Kodiaq probleempjes.....

Topic in 'Kodiaq' gestart door DeNnZ, 28-06-2017.

 1. Hookipa

  Hookipa Lid

  Het scherm van CarPlay is anders opgebouwd in IOS 13. Daarnaast werken de schermen (CarPlay en telefoon) onafhankelijk van elkaar. Dus bij het wisselen van scherm op je telefoon, blijft de gekozen app op je auto te zien. Ook wanneer je Siri gebruikt...

   

 2. Klaasje

  Klaasje Forumguru

  Bij mij onthoud systeem gewoon de driving mode.
  Ala mijn vrouw andere sleutel gebruikt dan schakeld driving mode mee. Als ik mijn sleutel gebruik schakeld ie naar mijn driving mode. Ik heb via ODB personalisatie geactiveerd
   
 3. Xavier234

  Xavier234 Senior Member

  @Klaasje , ik heb standaard personalisatie in de auto en bij mij start hij op standaard en kan ik vb eco of sport niet vastzetten bij personalisatie. heb ook verschillende dingen laten aanzetten bij Antera en de driving mode vastzetten bij personalisatie was niet mogelijk?
   
 4. KodiaqS2

  KodiaqS2 Senior Member

  Als ik google maps open op mn telefoon tijdens carplay is dat ook te zien op het scherm vd auto. zelfde met muziek. Vanaf ios13 kan je dus muziek op je telefoon in beeld hebben en google maps laten staan op scherm vd auto..

  Raar.. Misschien dat @Antera daar zelf duidelijkheid over kan geven? Ik dacht dat ik een keer een filmpje had gezien over het koppelen van de personalisatie aan de sleutels en daardoor driving mode..
   
 5. KodiaqS2

  KodiaqS2 Senior Member

  ik heb trouwens nog een leuk foutje ontdekt, na het sproeien en wissen achter kan ik mijn ruitenwisser willekeurig op iedere positie op de achterruit laten stoppen.. lijkt mij ook een foutje..
   
 6. Xavier234

  Xavier234 Senior Member

  @KodiaqS2 mijn personalisatie is gekoppeld aan de 3 sleutels maar de driving mode start standaard altijd op normaal en dit kon niet verandert worden
   
 7. Klaasje

  Klaasje Forumguru

  Bij mij onthoud ie toch echt de stand die ik heb gekozen en gaat niet naar standaard terug

  Geen id waarom bij mij werkt.
   
  RWillemse en Xavier234 vinden dit leuk.
 8. Soundless

  Soundless Lid


  Wagen vandaag binnen gebracht. Binnenwerk is volledig vervangen onder garantie. Voor de lakschade mag ik de Kodiaq onder garantie binnen brengen bij een carrossier.
  Ze wilden wel geld aanrekenen voor de vervangwagen. Eventjes van m'n oren gemaakt en nu de komende 2 jaar altijd gratis vervangwagen.
   
  Tinus78 vindt dit leuk.
 9. Peerke

  Peerke Lid

  Na wat regenbuien bleek de mat aan de passagiers kant nat te zijn. Na wat speurwerk eens een halve liter water in de goot van het panorama dak gegoten en jawel...stroomt achter het dashboard net zo snel weer naar binnen :banghead:.

  Ps. Ik zag toevallig op de terugroepacties site van rdw een 3tal recalls staan voor de Kodiaq...iemand enig idee of bericht gehad?
  Kunnen ze die meteen uitvoeren als ie toch bij de dealer staat voor het dak :nailbiting:
   
 10. coolrunnings

  coolrunnings Actief lid

  Ik heb dit laatst gehad in de wasstraat, alleen dan aan de bestuurderszijde.
  Welke "goot" van het panoramadak bedoel je?
   
 11. Peerke

  Peerke Lid

  Als je het dak open zet, dan zie je in de "goot" rondom het glazen dak een gaatje in elke hoek voor de afvoer van het water. Aan elk van deze gaten zit een slang welke door de A en C stijlen naar de wielen loopt. Nu lijkt het erop dat een van deze slangen (bij mij aan de passagiers kant) geknikt is/los zit, waardoor het water niet door de slang maar door de raamstijl achter het dashboard naar binnen loopt.

  In jou geval zou je eens eens wat water in de goot (hoek linksvoor in jou geval) kunnen gieten om te kijken of dat dan binnen terecht komt. Geen leuke reparatie helaas, maar gelukkig gevonden binnen de garantie termijn.

  Succes!
   
 12. Frenk21

  Frenk21 Forumguru

  We zijn eruit. De storing wordt veroorzaakt door de connect die Pon achteraf heeft ingebouwd. Nu bij beide auto’s laten loskoppelen. Het blijkt een grote bron van storingen te zijn.
   
  Luck-Ky vindt dit leuk.
 13. 907

  907 Senior Member

  Iemand een idee? Ik heb al op gebruikerspincode gezocht.

  Sinds vanochtend krijg ik dit in beeld....
  Wat niet helpt is
  - S-pin
  - pin van mijn data-Sim
   

  Bijgevoegde bestanden:

 14. steege2

  steege2 Senior Member

  Ja dit kreeg ik ook ineens na een update van mijn Iphone. Heb de bluetooth verbinding weggemikt met mijn telefoon en opnieuw aangemaakt toen geen last meer van gehad.
   
  907 vindt dit leuk.
 15. 907

  907 Senior Member

  Klopt gisteravond mijn i8 naar ios13 ge-update. Bovenstaande oplossing werkt. THX!
   
  steege2 vindt dit leuk.
 16. Japanese Power

  Japanese Power Forumguru Donateur

  Afgelopen week viel het me op dat de tweeters in de deur begonnen te kraken. Met name bepaalde midtonen en de hoge tonen zijn momenteel geen gehoor. Aangegeven en bij de komende beurt (14-10) worden deze ook meegenomen. Valt me wel een beetje tegen na 2 jaar al aan vervanging toe.
   
 17. Mystikal

  Mystikal Lid

  Zo inmiddels na 10.000 km ook de eerste probleempjes gehad. Beginnend bij vorige week, toen ik hem vol tegen een betonnen paal aanreed op de parkeerplaats van mijn bedrijf... Ondanks alle sensoren en camera's toch nog een paaltje over het hoofd gezien (te snel willen draaien...). Schade wordt over een week of 3 hersteld. Daarnaast vorige week melding gekregen dat oliepijl nagekeken moest worden. Vond ik ook wat snel na 10K. Maar misschien is dat normaal bij een nieuwe motor. Die verbruikt normaal gesproken wel wat meer als ik me niet vergis. Eenmaal bij de dealer vanochtend, begreep ik ook dat er meteen een software update was voor de motor. Dus al met al 1,5 uur bij de dealer gezeten. Maar binnenkort is hij weer helemaal de oude.

  Buiten dit, nog steeds elke dag heel tevreden en krijg nog regelmatig complimenten voor de uitvoering.
   
 18. CBreedijk

  CBreedijk Forumguru Donateur

  75000 km. Waterpomp vervangen. Is hetzelfde probleem dat de 2,0l diese Octavia’s hebben gehad (2012?)

  Het betreft iig de variabele waterpomp.
  Temperatuur liep na 10km al op tot 110/120/130 graden. Expansievat koud en geen fan die draait.
  Uitlaten rollen in N /vrij. Dan slaat waterpomp “open” en loopt temperatuur weer terug.

  Bij het vervangen van de waterpomp ook gelijk maar distributieriem vervangen ;)

  Maar alles netjes gedaan en geregeld door de dealer.
   
  Arjann en johnboy vinden dit leuk.
 19. csje

  csje Nieuw lid

  In de rubriek probleempjes.....zeg maar probleem.
  De geweldige kwaliteit van de kunstof delen, wielkasten en dorpels, is om te janken. Bij mijn kodiaq, net 2j oud/jong, zijn de eerder genoemde kunstofdelen al aan het verweren en zijn al een stuk lichter als de voor-en achterbumper. Superkwaliteit, NOT.
  Reclameren bij dealer en Skoda, nul op rekest terwijl ik 4j garantie heb.
  Overleg is aanstaande..... Wordt vervolgd....:mad:
   
 20. EdK

  EdK Forumguru

  En wat doe je zelf aan onderhoud ?
  Want witte uitslag kan ook komen van de wax uit de kras straten..
   

Deel deze pagina