Chiptuning nieuwste 2.0 tsi

Johnnyvr6

Forumguru
Moet er denk ik wel even rekening meehouden dat het om het nieuwe type gaat. Dus met partikelfilter. Even dat buiten beschouwing gelaten is vvt altijd meer een diesel specialist geweest bij mijn weten.
 
  • Leuk
Waarderingen: CDK

CDK

Forumguru
Bij HGP in Duitsland geven ze voor de oude 180 en de nieuwe 190pk versie dezelfde eindvermogens op.
Zou dus niet uit moeten maken.
 

CDK

Forumguru
@Rosinfield ;)

efd32312c34321e7001a9516411234f7.jpg
 

Rosinfield

† In Memoriam
Toch bijna twee weken gewacht :maakmegek:

Heb je ondertussen veel ervaringen gehoord, of kruipt het bloed toch waar het niet gaan kan?
Ons kent ons ;) Nee, geen ervaringen met deze auto. Wel die van Corné. En ik durf en wil het wel aan.
Op het Polo forum meldde zich net iemand met een bij ABT getunede Polo GTI 2.0. Heb gevraagd naar het soort tuning , de waarden en de ervaring.
 
  • Leuk
Waarderingen: CDK

Henrik

Forumguru
Denk dat het een goed besluit is.
Stage 1 is relatief veilig, kosten zijn te overzien (kan ik natuurlijk niet voor een ander beoordelen, maar relatief gezien betaalbaar) en de waardes zijn netjes. Ga je vast geen spijt van krijgen. :thumbsup:
 

Cordoba

Forumguru
Zonder de resultaten van ABT te hebben gezien, durf ik wel te zeggen dat je bij Vagtechniek een veel prettiger rijdende auto krijgt. ABT had ooit een goede naam, maar heeft die voor een groot deel verspeeld met de tuning die ze in 2009 voor Pon voor de Seat Leon Limited Edition 310 hebben gedaan (100 witte en zwarte Leon's Cupra die deze tuning met extra vermogen kregen). En ik denk dat Menno ook de ervaring van @EdK bij Vagtechniek kent, en ik kom er al een jaar of 10 (maar nog nooit voor tuning).

Je bent waarschijnlijk eerder dan ik bij Vagtechniek Menno, ik ben bezig om na mijn vakantie een afspraak te maken om het onderhoud van de Fabia van variabel naar 1-jarig vast (max 15.000 km) te zetten, en mogelijk gelijk een fabrieksupdate voor het blok te doen.
 

Rosinfield

† In Memoriam
Ja ik ken de verhalen over ABT; duur en niet van onbesproken kwaliteit. Ben dus benieuwd naar de antwoorden op mijn vragen
 
Bovenaan Onderaan