BMW M2

leon-cupra

Forumguru
De M zal gemakkelijk te herkennen zijn aan de nummerplaat. Is er één die begint met 2-....

En tzal alleszins niet in Roeselare zijn dat de AMG bakkers rijden. De bakkers die ik ken rijden met wat bescheidenere wagens.
 

JeSko

Forumguru
Moest je van Mevrouw Cupra je boeltje moeten nemen nadat je beslist om de M2 nog verder te verfraaien, kan je altijd hier terecht :D

 

leon-cupra

Forumguru
Madam cupra is momenteel content. Net een ingebouwde kast en bureau besteld waar ze al 10 jaar achter vraagt, deze zomer heel de woning herschilderen en niet onbelangrijk , ondanks veel uitgegeven, heel veel gespaard .... dus er zullen wel enkele kleine mods afkunnen ;)
 

leon-cupra

Forumguru
Vandaag mailtje van de verzekeraar om de papieren van de wagen op te sturen. Konden de wagen online niet inschrijven . Gaf iedere keer een foutmelding.
Naar DIV gebeld .. Aja papieren opsturen (neen, moet zaterdag achter de wagen :mad:). Blijkbaar iemand anders van DIV naar het dossier gekeken en blijkbaar een datum niet correct ingevuld omdat deze datum niet gekend was op de papieren. Wagen uiteindelijk toch online ingeschreven gekregen. Chance dat er een tweede persoon naar een oplossing heeft willen zoeken want diene eerste sjarel ... :mad:
 

leon-cupra

Forumguru
en de M2 staat op de oprit :yeehaa::yeehaa:

Om 11u gaan halen, papierwerk in orde gemaakt en zo snel mogelijk de baan op. De knopjes leren we wel vanzelf kennen.
Eerste indruk : wat een monster :tegek:
Je kan er zeer rustig mee rijden maar als je het pedaal dieper indrukt ... pfff ... unleash the beast :tegek: Op een paar tellen zit je aan “rijbewijs kwijt”-snelheden ... abnormaal. Zo al eens een paar keer het pedaal diep ingedrukt, wat zwiept hij graag met de kont :D banen liggen er uiteraard niet schitterend bij. Doet er ook wel veel aan maar toch ... listig maar op o zo fun :nailbiting:

onderweg al wat vieze blikken gekregen of mensen die raar opkijken van “wat komt er nu aan” maar aan de andere kant ook een jongere gast die express stopte om mij voor te laten om de achterkant te kunnen bewonderen (en wss ook het geluid willen te horen).

F4A6D992-00FA-43F7-9A93-FED8FA8C17FE.jpeg
 

Kanerr

Forumguru
Proficiat! Super gaaf zeg en ik ken het gevoel van enkele tellen rijbewijs kwijt sensatie erg goed :tongue:


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 

larsy

Forumguru
:thumbsup:
Super wagen .
Echt mooi proficiat (Gewoon zo laten ):D

is dat nu nog altijd zo bij die M-modellen =>
dat die toerental-lampjes/blokjes rood branden als de motor nog niet op bedrijfstemperatuur is?
Zo ja => op welke olie temp. Gaan ze volledig weg zodat je het al de toeren kan gebruiken?

En als hem nog koud is tot welke toeren mag/kan je gaan (van waar beginnen die rode blokjes dan “onbereikbaar nog ” )
 

leon-cupra

Forumguru
Thx @ allen

@EdK Z4 na 4 jaar :nono:
Vandaag wijzend vingertje van de madam met de woorden “en met den deze gade minstens 4 jaar rijden!!!” “ ja schat” :deuk:

@larsy , neen. Van de eerste minuut kan je flat out gaan. Niet dat we dat gaan doen. Op de BC kan je wel de olietemperatuur raadplegen (zie de foto)
Staat wel ene lelijke meter op het dashboard ... verbruik :deuk: en die krijg je niet weg
 
Bovenaan Onderaan