Status
Niet open voor verdere reacties.

JeSko

Forumguru
@Henrik

Thanx! Dat fake chroom is echt uit de mode, en terecht, met de zwarte spiegelkappen en de zwarte raamomlijsting gaat hij weer een niveautje hoger qua looks.
 

JeSko

Forumguru
Vind je @Chrisjemol ? Op een RS6 staat het imo al helemaal niet, eerder op een Escalade, of op een sjieke Mercedes, geen AMG (pack) dan.

Edir: of bedoel je de geborstelde spiegels op de oudere RS modellen?
 

JeSko

Forumguru
Ja die snap ik zeker @Chrisjemol , dat is eigenlijk geen chroom, heel andere look ook, dat kan ik zeer zeker apprecieer! Op een zwarte, rode of blauwe RS bijvoorbeeld, knap :thumbsup:
 

JeSko

Forumguru
Citroën C3 1.4 benzine gekocht met de schoonmoeder, ouder autootje in goede staat, met pano dakje, regensensor, automatische lichten gekoppeld aan regensensor, parkeersensoren achteraan, comfort zetels, elektrische ramen. Komt met groot onderhoud, nieuwe distributie riem, nieuwe banden, nieuwe koplampen ( oude waren vergeeld ) en jaar garantie.

IMG-20211030-WA0006.jpg

IMG-20211030-WA0004.jpg

IMG-20211030-WA0005.jpg

Hier en daar wat gebruikssporen, maar niets ernstig, zeker niet voor een auto ouder dan 15 jaar.

Kan daar ook gelijk in onderhoud, de man is een PSA specialist.
 

JeSko

Forumguru
Klopt deze zijn de oude, de auto word deze week in orde gezet, normaal zaterdag over een week afhalen :)
 

s-line

Forumguru
Lampen worden denk ik gewoon opgeknapt dat doen de meeste handelaren. Die gaan er echt niet zomaar nieuwe inzetten gok ik. Gewoon ff alle coating eraf schuren en dan opnieuw lakken
 

JeSko

Forumguru
@s-line

Dat kan natuurlijk ook, als ie zegt dat er "nieuwe" inkomen en hij maakt ze gewoon op liegt hij, maarja, als ze maar weer goed zijn en zij er blij mee is :pardon:
 

brepus13

Forumguru
als ze binnen een jaar weer dof(fer )worden dan is er alleen gepolijst :-)

aan de andere kant zullen een paar imitatie koplampen ook niet zo duur zijn….
 
Laatst bewerkt door een moderator:

JeSko

Forumguru
Thnx @Jpturtle , net voor dit soort geld zeer zeker!

De mechanieker/verkoper wist me wel enkele interessante zaken te vertellen, nl dat de tweedehandsmarkt momenteel booming business is, en dat ook Diesels weer vlot verkopen, mensen komen tot inkeer zei hij, ze nemen liever een zuinigere Diesel en mijden de steden, die steden merken het want meer en meer winkels verdwijnen uit de grootsteden wegens slechte verkoopscijfers, en wijken uit naar grote bedrijfsparken. Hij zat een tijd terug met redelijk veel Diesels op stock, maar die verkopen plots weer als zoete broodjes, hij nam er zelfs terug uit overname omdat hij ze nu wel kwijt krijgt. Hij zag mijn auto staan en vroeg of die Skoda van mij was, toen ik ja zei complimenteerde hij me en zei dat het echt een schitterende auto was. Altijd leuk zoiets :jaja::D
 

JeSko

Forumguru
Op tweedehands stonden inderdaad enkele maanden geleden zo'n 30+ auto's te koop zoals de mijne, 1.6 tdi/2.0tdi S2 combi tussen 2009-2014, nu staan er krap 10 te koop, allen met hoge km stand, als ik dan de vraagprijzen voor die Superb's naast die van mij leg, gekeken naar de lage km stand, bouwjaar, facelift en opties, denk ik dat mijne momenteel één van de best verkopende zou kunnen zijn, al degene met lage km stand die er een poos geleden opstonden zijn immers verkocht.
 

Cordoba

Forumguru
Die beperkte productie van nieuwe auto's werkt gewoon door: in eerste instantie worden de jonge occasions duurder waardoor veel mensen net iets langer wachten voor ze zo'n occasion aanschaffen, waardoor de klasse eronder ook schaarser (en duurder) wordt, tot uiteindelijk ook de sloopauto's duurder worden. Dat is tegelijk ook het probleem: als je nu een nieuwe (populaire) auto besteld, is maar de vraag wanneer die geleverd kan worden, koop je een occasion is de vraag of je over een half jaar niet veel minder betaalt voor diezelfde auto. Dus als je niet zonder vervoer zit, en geen harde deadline hebt, is het de vraag welk moment nu het juiste moment is om een andere auto aan te schaffen.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan Onderaan