Status
Niet open voor verdere reacties.

oco1979

Forumguru
deuk in de uitlaat slaan :cry::pieker: en dat voor een op maat uitlaatspecialist.

Net eens de website van kiwiparts gekeken.

Direct volgen gedaan,dat ziet er allemaal stuk voor stuk perfect handwerk.

Merci voor de tip.
 
Laatst bewerkt:
  • Leuk
Waarderingen: CDK

BWK K1600gt

Actief lid
De beer gaat goed van zijn plek. In jouw zoektocht naar meer vermogen kan je ook eens contact zoeken met HGP die doen ook individuele auto's die niet rechtstreeks op hun site staan. Volgens mij heeft JD ook al eens een stage 4 octavia of superb 2.0 tsi met 364 pk afgeleverd.
 

CDK

Forumguru
@hemi24, ik wil niet flauw doen, maar jij hebt het over de oude lassen en @ertromp & @Jewepe hebben het over de nieuwe lassen ;) o.a. om dit punt ben ik laatst naar Kiwiparts gegaan in Beugen. JM uit Dirkshorn heeft het in alle opzichten verprutst, niet alleen bij mij maar ook bij anderen. JD Engineering en JM hebben een samenwerking en daar snap ik werkelijk niets van, want de laatste jaren is zijn maatwerk niet om aan te gluren..... Voor de laatste wijzigingen ben ik naar Kiwiparts in Beugen geweest en Anthony kan wél netjes lassen.
 
Laatst bewerkt:

CDK

Forumguru
@BWK K1600gt, ja daar ben ik bekend mee. Alleen is er nog niemand die een stage 3 voor de EA888 gen3 durft aan te bieden. Deze motor flowt zeer slecht en de inlaatnokkenas is totaal niet geschikt voor performance.
 

CDK

Forumguru
Dit zou wel een leuke opvolger zijn, die is ook meteen af. Alles zit er op en aan en er hoeft niets meer gestyled te worden. Ik heb dan alleen wel een sponsor nodig die m’n Kodiaq wil overnemen ;)

a0092bd20091806a6a2f80ced4f1e89f.jpg


 

MaxN

Donateur
Ga je die zakelijk rijden? Dan zijn ze goed betaalbaar. Blijven mooi die pickups, maar past dit wel op je oprit?
 
  • Leuk
Waarderingen: CDK
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan Onderaan