Kodiaq probleempjes.....

Topic in 'Kodiaq' gestart door DeNnZ, 28-06-2017.

 1. Japanese Power

  Japanese Power Forumguru Donateur

  Leuk hè die PON module, je bent nummer zoveel hier die allemaal rare problemen had en sinds de module werd uitgebouwd zijn de problemen opgelost. PON moest zicht rot schamen...
   
  907 vindt dit leuk.

 2. CharlesTucker

  CharlesTucker Forumguru

  Nog afgezien van de PON-unit, die hele GPS ontvanger die er in zit is dus ook knudde. Als je gedurende een bepaalde tijd (paar minuten, hooguit, waarschijnlijk veel minder) geen satellieten ontvangt behoort ie dat netjes te melden, en niet een kompleet onbetrouwbare positie te geven.

  Er zal intern nog wel wat geprutst worden met wat versnellingsmetertjes, gyro'tjes, misschien zelfs de ABS sensoren en natuurlijk map-matching, maar na een paar minuten is ie echt wel kompleet de weg kwijt (zoals @907 ook gemerkt heeft).

  Ik vind trouwens die eerste foto wel fraai, ergens in zee of op een groot meer, 64m boven zeeniveau, en in een 30km/u zone ??? :maakmegek:. Maar wel fijn dat het opgelost is!
   
 3. Vraagje: Bij mijn vorige Kodiaq met de fysieke klokjes kon ik met de OK knoop op de stuur de alarm uitzetten als de kinderen hun riem achter hadden losgemaakt. Bij mijn nieuwe Kodiaq met Virtual dashboard lukt het mij niet. Weet iemand hoe dat moet?
   
 4. ChristiaanE

  ChristiaanE Actief lid

  Waar dient die PON module voor dan?
   
  Angel4141 vindt dit leuk.

Deel deze pagina