Japanese Power

Donateur
Toch leuk die vernieuwde MySkoda app. Exact mijn Enyaq, met getinte ramen, juiste kleur, velgen en zelfs de trekhaak. Of is het toeval dat het plaatje klopt.

Althans, als de app werkt. Heeft weleens last van kuren ;)

D61530B7-E338-4183-B025-0EA10992B486.jpeg
 
@Japanese Power uit de foto maak ik op dat je de Citigo iv particulier gekocht hebt?? (Staat op de oprit bij iemand, neem aan dat je hem niet vanaf de veluwe mee naar huis hebt genomen) neem aan dat je bewust bent dat je alleen SEPP subsidie krijgt als de auto bij een RDW erkend autobedrijf is gekocht.
 

Japanese Power

Donateur
Nope en yes @Frank_Rapid Spaceback het is een overname private lease van een goed jaar oud. En inderdaad pakken we de komende kleine 4 jaar nog de maandelijkse subsidie mee omdat het een nieuw private leasecontract is vanuit Škoda NL. Anders kunnen we mooi naar de SEPP fluiten.
 

Japanese Power

Donateur
Begin van de avond even langs onze vingervlugge Mark gegaan voor enkele aanpassingen. Met name nummer 1 en 4 waren voor mij echt een issue. De rest is meegenomen. Bedankt @Antera!
  • Verlichting achter permanent aan
  • Dagrijverlichting schakelbaar vanuit menu
  • Dynamic Light Assist (grootlichtassistent)
  • Lane assist laatst gekozen instelling vasthouden
  • Air Care permanent aan
 
Laatst bewerkt:

Rallye

Forumguru
Ik neem aan dat nummer 1 "Verlichting achter permanent aan" zou moeten luiden? Dan vind ik de combinatie met 2 wel weer een bijzondere: waarom zou je DRL uit willen hebben, terwijl je je achterlichten altijd aan hebt?
 

Japanese Power

Donateur
Optie 1 was echt een must @Rallye , 2 was een optie die aangezet kon worden maar die ik ws. nooit zal gebruiken maar langskwam met programmeren. Ik zei: zet hem maar aan Mark. Ik snap je terechte vraag. Net zoals het offroad display in de Kodiaq, uiteindelijk ook nooit gebruikt ;)
 

Japanese Power

Donateur
Balen, parkeer ik vanmorgen vroeg de auto naast kantoor, gaat tegen 09:00 uur m'n mobiel. Er staat een afvalcontainer tegen je auto geparkeerd... pardon, lekker dan.

Is er iemand van kantoor zo handig geweest om met deze storm de afvalcontainer (die rond de lunch wordt geleegd) alvast buiten te zetten. Terwijl de bomen bezwijken, de dakpannen gaan wandelen en het bouwterrein bij ons achter een zandstraalgebied lijkt.

Foutje bedankt en de Enyaq is een paar lelijke plooien rijker. Komende week de zakelijk bevriende spotrepair-specialist maar even laten kijken. Lak ziet er nog goed uit dus ik ben positief gestemd.

#nohardfeelings... (maar ik baal wel en m'n collega ook)...
 

Rosinfield

† In Memoriam
Ja zoiets had ik een tijd geleden met een losgewaaid deel van ons hek, waarvan de klink tegen de deur was gewaaid. Nu dus maar goed vastgezet, want duur grapje (diepe put)
 

EdK

Forumguru
Wind ?
Zandstralen ?
Zelfrijdende containers ?

Vandaag niets van gemerkt
Zat in Assen voor onderhoud en op kantoor die belde of ik nog wel wat kon doen met die regen en storm ??
Regen ? Storm ??
Ja op heen weg, maar zit nu in zonnetje en er staat wat wind, maar omdat storm te noemen ?? neuhhhh
Naderhand collega aan telefoon die in Haarlem zowat de steiger werd afgewaaid, hij niet maar op bepaald moment zijn Tablet wel de Spaarne ingewaaid die plat op straat naast de kast lag...
 

BelKodi

Senior Member
Dan ben jij een heel kalme mens :)
Ik zou toch eventjes ontploffen, vanbinnen, zeker met een gloednieuwe wagen. En daarna een oplossing zoeken ;)
 
Bovenaan Onderaan