Introductie van de Kodiaq bij de dealer

Frenk21

Forumguru
Leuk filmpje, wel een hoog 55+ gehalte zo te zien:pieker:
Ik was wel een van de jongste. De rest moest denk ik werken om die tijd. De beertjes moeten wel betaald worden.;)
Gelukkig kon ik wat eerder weg van het werk.:D.
Aan het eind van het filmoje zie je mijn superb nog in beeld komen.
 
  • Leuk
Waarderingen: CDK

dnyvdm

Nieuw lid
Inderdaad hoog 55+ gehalte, duidelijk dat ze voor niet lease dat als de doelgroep zien die een beer kan betalen ;)
Maar baal nog steeds dat ik geen uitnodiging kreeg voor de preview, nu offerte aangevraagd bij een andere dealer...
 

Frenk21

Forumguru
Er waren nog wel wat jongere bezoekers, maar die wilde meteen rijden zodra mogelijk. Zij stonden buiten te wachten tot ze konden rijden. Maar alles was wel 40+
 

Jpturtle

Forumguru
Ik was gister in Nieuwkoop met mijn 37jr ook serieus een van de jongste. Rijden deden wij als bijna laatste. Kan toch niets meer veranderen aan de order, die is bevestigd :-)
Maar de Kodiaq trekt veel mensen op leeftijd, Hoge zit, goede prijs.. Maar ik begrijp niet zo goed dat de jongere mensen verscholen blijven. Wij met 4 kinderen hebben flink rond gekeken maar het is of burger/familiebak, veel hogere prijsklasse of een auto met derde zitrij waar je je kat nog niet wil laten zitten..... Wij zijn blij!
 

VanBokhoven

Senior Member
Hmm. Met mijn 31 jaar vind ik het gewoon een hele stoere, complete auto. Kids heb ik ook nog niet, dus ook dat is geen argument. Ik heb vaker in een hogere auto gereden en komende uit een 1 serie waar je zo goed als op de grond zit zie ik de zitpositie als een verademing. Ach, ik denk ook dat het fiscale regime er aan bij heeft gedragen dat mensen in een 14% octavia zijn gestapt. Als ze nu zouden moeten kiezen..Maar het blijft uiteindelijk wel een dure auto die ook gewoon niet voor iedereen is weggelegd.
 
Vandaag bij de intro in Roosendaal geweest. Prima verzorgde avond. Auto reed heerlijk, 15 min gereden, verdeeld over mezelf en mijn vrouw.

Wel wat minpunten:
-Apple car werkt alleen met kabeltje. Google Earth werkte niet. Het werd ook niet duidelijk of er op de navigatie betere verkeersinformatie dan TMC beschikbaar is op het moment dat er internet connectie is
-er was geen diesel om mee te rijden
-Lava blue was alleen op een "bolletje" van 10 cm te bekijken, leek daar veel donkerder dan in de folder/op internet
-instap 3e zitrij echt heel krap, zitplaats is er redelijk
-bij de zitplaatsen op de 2e rij was de breedte minder dan ik verwacht had/gewend ben in de Sharan, geloof niet dat er 3 zitjes in passen
-Mijn auto is weer achteruit geschoven. Van productie week 18 naar 22, zomaar een maand erbij

Positief is dan weer wel dat fileassistent standaard is (volgens de specialist, niet zwart op wit) bij de combinatie ACC, DSG en LaneAssist
 

massis

Senior Member
Ik ben vandaag ook even bij onze dealer wezen kijken. ze hadden er enkel staan met 7 zitplaatsen en nu viel me toch ook echt wel op dat de ruimte op de 2de rij, ook met de stoelen helemaal naar achter, echt beduidend krapper is dan in de 5-zitter.
Blij dat ik een 5-zitter besteld heb :)
 

dnyvdm

Nieuw lid
Verellen Skoda in Geel heeft nu ook 2 beren binnen staan, 2x de Belgische Style uitvoering. Een Quartz Grey met 19" velgen Triglav, zwart lederen bekleding, 7-zit en panoramisch dak en een Black Magic met 18" Trinity, 7 zit, panoramisch dak en standaard Style bekleding. Rijden was helaas niet mogelijk.
 

Triple4

Actief lid
Vanavond de sleutel en morgen een dagje toeren in het zonnetje in de 2.0 tdi. Spijtig geen 2.0 tsi beschikbaar.
 

fiestaman

Forumguru
Lijkt me zeer leuk :tegek:

Bij garage Thuy in Kontich is het steeds fijn!

Vandaag een testrit gedaan met de 2.0 TDI 4x4 dsg.
Leder interieur, ... en alles op en aan. Ondanks de 190pk is het wel geen sprintbom, daar had ik persoonlijk iets meer van verwacht. Ondanks dit, is het een beer van een wagen :jaja:


Stond ook nog een knappe rode octavia combi rs ( te koop ) en een steel grey fabia combi monte Carlo edition, deze vond ik echt super.
 
  • Leuk
Waarderingen: DVDH

auriga

Forumguru
Ja, dat was echt leuk voor de kleintjes die knuffels. Blijkbaar veel Prius rijders op zoek naar iets interessanters. Lijkt me een goede zaak voor wagenpark NL

Met de nieuwe bijtellingregels maakt het toch niet meer uit of je in een hybride eco hok rijdt, of in een echte auto.
 
Bovenaan Onderaan