Het meest nutteloze knopje op mijn O2...

Topic in 'Octavia II' gestart door MrWolf, 19-11-2008.

 1. alle knopjes boven ruitenwisser en verlamping zijn nutteloos :super:

  ooh ja en richting aanwijzer..................................................meer heb ik namelijk niet in de kever :laugh:
   

 2. 911gt2

  911gt2 Actief lid

  Er is altijd nut om met spinnende banden weg te rijden...:tongue:
   
 3. Rolle

  Rolle Actief lid

  De bandenboer moet ook leven he :tongue:
   
 4. JeeWee

  JeeWee Actief lid

  Heb heel, heel lang zitten nadenken welk knopje ik niet gebruik in mijn O2. En eerlijk gezegd zou ik het niet weten. Het koelingsschuifje in de JumboBox was me onbekend, maar ik zie onmiddelijk een toepassing, en alle andere genoemde knoppies gebruik ik ook (de een vaker dan de ander, dat dan weer wel). Zelfs de beide poweroutlets (sigarettenaansteker voorin, doppie rechts achterin) komen goed van pas voor gps-module en laadsnoer (tweede) GSM; net zoals verlichting op het dak of dashboardverlichting. Ik gebruik die auto gewoon volledig!

  Nee, in mijn ogen is een Skoda een buitengewoon praktische en no-nonsense auto. Geen overbodige rommel, maar alles toegesneden op (stevig) gebruik. Ik ga helemaal geen volgende bestellen; maar ik rijd deze helemaal op ;)
   
 5. Ralph

  Ralph Lid

  Knopje aan de deurstijl van de bestuurderskant ( onder de gordelspanner ) om interieurbewaking uit te zetten voor als je iets of iemand in de auto laat zitten en toch het alarm erop wilt zetten, of een raam open wilt laten staan.
   
 6. Okki

  Okki Forumguru Donateur

  De handle om de motorkap te ontgrendelen. Ik kijk er nooit naar!
   
 7. Captain Hook

  Captain Hook Forumguru

  Daar kijk ik ook niet naar, gebruik 'm alleen af en toe. :smirk:

  Of heb jij zo'n bijzondere auto waarvan nooit de ruitensproeiervloeistof en/of olie moet worden bijgevuld? (dat schijnt namelijk een kenmerk van vele leaseauto's te zijn)
  zie hier:
  http://glazenwassen.web-log.nl/glazenwassen/2006/05/lease_auto_rege.html:yeah:
   
 8. Rolle

  Rolle Actief lid

  Nog eentje gevonden. Het schuifje over de spiegel op de binnenzijde van de zonneklep. Als ik het zo eigenlijk bekijk het spiegeltje ansich ook wel (althans ik gebruik het nooit, ik kijk gewoonlijk even in de binnenspiegel)
   
 9. Rallye

  Rallye Forumguru

  Ik zou zonder spiegel in de zonneklep kunnen, maar nu de spiegel er zit heb ik wel graag een klepje. Ik kan niet de hele tijd naar mezelf kijken.....
   
 10. LenK

  LenK Senior Member

  Bij de dames gaat de zonneklep bij elk stoplicht weer omlaag, even kijken of ...
  Ja waarom ?? Of er iets veranderd is sinds de laatste 10 minuten ??

  :1884::1884::1884:
   
 11. Fabia

  Fabia † In Memoriam

  Maar daar gebruiken ze toch de binnenspiegel al voor?
   
 12. RePoMan

  RePoMan Lid

  Helemaal met je eens. Dit knopje had beter een knopje kunnen zijn waarmee je tussen de radio, cd-speler en iPod kan schakelen.
   
 13. Falcon

  Falcon Forumguru Donateur

  Ik denk dat het meest nutteloze knopje tot nu toe de vergrendeling is van de elektrische ramen. Mijn kleine kan daar nog niet bij. Maar goed komt van zelf :)
   
 14. hemi24

  hemi24 Forumguru

  Meest nutteloos?!? : Het knopje om de verlichting van de knoppen op het stuur aan een uit te zetten... :confused:
   
 15. Heukie

  Heukie Lid

  inderdaad, met dit knopje ga je nog heel blij zijn :super:
  (wij zijn het in iedere geval wel !!)
   
 16. MarcoO2

  MarcoO2 Forumguru

  Ik heb nog een nutteloze functie gevonden! Tenminste, één die ik nooit gebruik en waarvan het me niets zou verbazen als mensen het niet eens weten.

  Het gaat om de functie op de afstandsbediening van de auto waarmee je door het knopje "openen" lang ingedrukt houdt, je ramen open doet. En andersom sluiten de ramen weer als je de knop "sluiten" langer ingedrukt houdt.

  Ik kan me werkelijk niet voorstellen wat daar het nut van is. Als je in de keuken staat en je komt erachter dat je hond nog in de auto zit kun je 'm tenminste wel een beetje lucht geven zonder naar buiten te hoeven... maar verder...? :crazy:
   
 17. Mike4066

  Mike4066 Lid

  Is toch wel makkelijk hoor. Als je al buiten de auto staat en ziet dat er nog een raam openstaat. Hoef je niet weer de sleutel in het contact te doen om de ramen alsnog te sluiten.
   
 18. MarcoO2

  MarcoO2 Forumguru

  Aha... ja, dat ben ik nog nooit vergeten... dus daar had ik niet aan gedacht. Zou overigens liever autoclosing willen hebben... auto afsluiten = ramen dicht. Ik kan wel instellen dat de ramen dicht moeten zodra de regensensor regen meet, maar volgens mij niet dat ze dicht moeten zodra ik de auto afsluit.
   
 19. TL@

  TL@ Forumguru

  Openen is ook heel handig vind ik. Wanneer ik in de zomer ben wezen fietsen, doe ik de auto los en de ramen al open, zodat het interieur kan afkoelen terwijl ik de fiets terug in de koffer leg.
   
 20. Mike4066

  Mike4066 Lid

  Zou ook kunnen, maar dan heb ik het juist weer nodig om de ramen te openen. Anders krijgen de honden het zo benauwd...
   

Deel deze pagina