Witte Octavia Combi RS gestolen

ougie

Forumguru
Toch nog met een redelijk gevoel aan 2008 begonnen, maar het jaar begint dus voor jouw pas zo rond eind januari, begin februari. Alvast veel rij plezier en een gezond 2008 toegewenst DieBruine. De rest van de forummers natuurlijk ook.
 

joergarms

Senior Member
Wat een geluk dat ie terugkomt, denk dat je één van de weinigen bent waar dat bij gebeurd.
Geef je groot gelijk dat je 'm nog bij de dealer laat controleren, dat geeft wel een iets safer gevoel. Heb je inmiddels al een aanvraag bij de gemeente gedaan om een garage te bouwen??

Alvast veel rijplezier over een maand!! Die tijd is te overzien.
 
Heeft iemand toevallig hier al 'ns de auto van 'DieBruine' bekeken. Hij schrijft er namelijk bij: En mocht iemand interesse hebben, je mag 'm zo overnemen. De nieuwe rolstoel van mijn zoon past er niet meer in. Ik heb nu een T4 gekocht. Ik geniet nog elke meter van deze RS, maar als hij weg kan dan doe ik dat ook. Mijn tijd en geld gaat nu naar de T4...Mijn auto
 
@Gieliovd - Litouwen op een parkeerplaats...
@ Jeje - Hoe die is gestolen? Nou ik ga er van uit zoals die verzekeringsspecialist heeft laten zien. En dat verhaal wordt hier niet op prijs gesteld want het werkt bij eng veel auto's. Elke VAG bak is in elk geval binnen een paar seconden open en binnen 50 seconden gestart. Enige wat afschrikt is een alarm. Maar ook daar zijn ze binnen een paar seconden doorheen.

@Kilometervreter - Heb je wat te zeggen jongen? :) Zeg het dan luidt ['_*] . Die tekst is van maart 2007. De auto is gestolen in augustus. Als ik er van af wou had ik wel gewacht tot oud en nieuw en er een lawinepijl onder geschoven. Je moet het topic wel goed lezen. Ik krijg de auto terug op MIJN verzoek. Ik hoef de auto niet terug te nemen want hij is langer dan een maand weg geweest. Ik kan dus ook heel goedkoop hybride rijden. En als je er niets mee bedoelde alsnog beter nadenken, ik kan de opmerking niet op prijs stellen. Maar bedankt voor het melden, ik heb het weg gehaald :)

@ the rest, nogmaals bedankt voor het uitkijken naar mijn voiture. En maybe tot een volgende meeting. En jaja ik meld het zodra deze er weer is.
 

___JC___

Forumguru
Ik denk dat kilometervreter nu al de prijs 'domste opmerking van 2008' in de wacht heeft gesleept. Al zal ik het hele jaar nog mn best doen om deze prijs van je af te pakken uiteraard...:bye:
 
@DieBruine:
Ik dacht dat ik er nog een stuk tekst onder had getypt, maar kennelijk is er wat misgegaan (eigen foutje). Ik wilde alleen maar aangeven dat het een legitieme mogelijkheid was voor je om een passe nder wagen te kunnen nemen. Nu betaal je kennelijk voor 2 auto's (bijtelling lease RS als je die privé meer dan 500km/jaar gebruikt en eigen kosten T4).

Ik neem aan dat er niet veel witte RS-en rondrijden en als dat zootje schorem van het dievengilde een 'bestelling' voor een witte RS krijgt dan zal het risico dat uitgerekend de jouwe wordt geklaut groter zijn (je meldde al dat je het idee had te zijn gevolgd).

Een alarm biedt weinig soelaas vrees ik. Kennis van mij HAD een perfecte (zelf) gerestaureerde '59 pick up Chevy met goed alarm. Prachtkar, en dat vonden anderen ook. Is 3 maanden geleden recht voor de deur gejat zonder dat er een alarm is afgegaan. De auto stond buiten omdat de garage in verbouwing was!! Verzekering betaalt wel volgens taxatie, maar alle uren en materialen en trots die erin zitten krijg je toch niet terug. Tot op heden afgezien van wat vage geruchten is er nog steeds niets bekend/gevonden.

@JC: wedstrijdje?
 

LenK

Forumguru
@DieBruine
Wat ik nog steeds niet goed snap is dat je persé die auto terug wil. Ik was al lang blij geweest dat die wachttijd voorbij was en ik een nieuwe kon bestellen.
Dat een nieuwe €100 per maand meer zou kosten en dat je dat er niet voor over had om een nieuwe RS te gaan rijden ok, maar dat je dan als alternatief alleeb maar een hybride overweegt.... Dat is appels met peren, wit en zwart, totaal tegenovergesteld onvergelijkbaar met elkaar.
Skoda heeft sinds jouw RS aankoop de 1.8TSI op de markt gebracht. Heb je toch ook een mooie snelle Skoda aan dacht ik. Die is in de lease weer goedkoper dan je RS.
Alles beter dan zo'n muffe hybride of een teruggevonden gestolen auto.
 

EdK

Forumguru
Gelukkig denken we niet allemaal hetzelfde !!
Vandaar dat de een niet begrijpt waarom hij zijn auto terug wil , en de ander het misschien wel begrijpt !!

mijn mening ?? geen mening !!
 

Fabia

† In Memoriam
Heren (en dames?),

Bedankt voor het medeleven :) . Maar de RS is nog niet terug. Ik weet alleen dit:

De RS is in sublieme staat terug gevonden op een parkeerplaats (ik weet iet of dit een garage was of wat dan ook). De rechterlijke macht wou er ook haar plasje over doen en vandaar dat het zo lang duurde. In week 50 is de wagen vrij gegeven en op een BOOT!?!?! naar NL gezet. De wagen wordt nu binnenste buiten gekeerd en gereinigd. Ook al was er niets mis, dit is de procedure. Eventuele schade wordt gerepareerd (krasjes, onderdelen die missen, e.d.). Eind januari, begin februari mag ik dan eeeeeeeindelijk weer in de RS gaan rijden. Ik ben benieuwd hoeveel km's er op staan. Hij is met ongeveer 27.000 ontvreemd. De auto gaat dan ook linea recta naar de dealer, ook al wil de leasemaatschappij dit niet (Arval). De auto heeft een beurt nodig, die moet door de dealer uitgevoerd worden, en zo weet ik zeker dat de auto door echte specialisten wordt nagekeken. Geen slecht woord over die andere monteurs btw...

Ennuh, Die Bruine heeft nog steeds geen internet... :( Hopelijk vanaf 9 januari weer wel (dat is dus dik 3 maanden zonder internet thuis).

Huh? Mis ik iets? Je krijgt je auto toch weer terug, of is die inmiddels terug?


Volgens mij heeft Esje het verhaal niet helemaal goed gelezen. De RS moet nog terug komen. Zie ook de quote hierboven.
 

Fabia

† In Memoriam
Ben bang dat we nooit antwoord gaan krijgen. DieBruine Laatste activiteit: 8 januari 2008 16:05
 
Bovenaan Onderaan