Witte Octavia Combi RS gestolen

Rallye

Forumguru
Wat is dat nou voor n onzin !?!?! Kan toch makkelijk een demo wagen zijn geweest. Vind onbehoorlijk dat je het tel-nummer en naam hier zo tikt en impliceert dat ze mss een gestolen auto adverteren !! Als dan, dan beter via een privé bericht !! Ook al is het in Duitsland..

Ik had die implicatie er niet uitgehaald. Meer algemene verbazing over waarom iemand zo'n wagen na een maand wegdoet. Bovendien: DieBruine's auto is van december 2006, dus meer dan een maand oud. Zie http://www.skodaforum.nl/board/vbgarage.php?do=view&id=1058
 

Octavia_II

Actief lid
Inderdaad, speciaal op bestelling. Al heb ik begrepen dat hij inmiddels wel te leveren is. Links voor in het scherm zit een heel klein putje. Op kinderfiets stuurhoogte... En het linkerachterlicht heeft rechtsboven in de hoek een beschadiging. Al 3 dagen voorbij en nog niets. :(

Hoi Bruine,

flink kl*te !

Maaruh ben jij echte wel de enige met een witte RS?
Zie http://www.skodaforum.nl/board/showthread.php?t=3771

Succes en sterkte met dit verlies.

Charlie
 
Hij Is Gevonden

Ik ben net 10 minuten geleden gebeld. De auto is in Litouwen gevonden! Ik ben echt superhappy. Ik had bijna een Prius of Civic Hybride besteld. Gelukkig heb ik eens in mijn leven niet meteen een beslissing genomen. Het zal me aan mn reet roesten dat ik volgend jaar een aanslag van hier tot Tokio krijg. Ik heb "mijn" auto terug. En ik ben echt superblij. Ik heb geen internet thuis (verhuizing) dus verwacht niet snel een update van mij. De auto moet eerst naar Nederland komen en in orde gemaakt worden. Ik noch leasemaatschappij weten wat er eventueel mis mee is. Ik hoop stiekem dat er niets mis mee is en dat ik heel snel weer kan rijden. Dit zal niet voor 15 december worden, maar goed, daar valt mee te leven. Zodra ik wat meer weet post ik het hier. Ik kan echt niet wachten, net een klein kind [*_']
 
H

HeerlijkHelder

Geweldig nieuws man! Ergens in het oostblok gevonden? Of op een plek waar je het niet verwacht? :)

Hoe dan ook beter dat ze hem gevonden hebben.

Fijne dagen alvast!
 

Fabia

† In Memoriam
Gaaf joh, dat is echt ongelofelijk:cheer:!! Kan me voorstellen dat je heel erg gelukkig bent, ik hoop voor je dat de auto weinig beschadigd is. Je kilometerstand zal wel aardig omhoog gegaan zijn.
 

LenK

Forumguru
Moet je zo blij zijn dat de auto terug is? Na 2 maanden teruggevonden.
Zal er echt niet beter op geworden zijn. Wie weet wat er me gebeurd is en wat je te wachten staat.
Volgens mij was je beter uit met een nieuwe.
 

Rallye

Forumguru
Allereerst gefeliciteerd met het terugvinden van je auto. Ik hoop dat hij nog in goede staat verkeert.

Ik had bijna een Prius of Civic Hybride besteld.

Van een Octi RS naar een Prius of Civic hybride? Dat is wel een enorme overstap (wat mij betreft niet ten goede)......
 

Peter79

Actief lid
Geweldig nieuws man! Ergens in het oostblok gevonden? Of op een plek waar je het niet verwacht? :)

Hoe dan ook beter dat ze hem gevonden hebben.

Fijne dagen alvast!
lees even het bericht: in Litouwen hebben ze hem gevonden....

Zul je altijd zien, klootzakken uit het oostblok die met onze spullen ervan door gaan. Je merkt het steeds vaker...niet normaal gewoon.
 

Sportline

Senior Member
wooooww men, gefeliciteerd man! Ik had niet gedacht dat ze de RS terug zouden vinden. Hoe zijn ze hem eigenlijk op het spoor gekomen? Ben erg benieuwd. Het zal wel een raar gevoel zijn als je weer in je 'eigen' auto stapt terwijl je weet dat de auto 2 maand door andere mensen in gebruik is genomen en niet weer wat er allemaal mee is gebeurd. Ik hoop dat je er veel geluk mee zult hebben nu en dat er niks kapot is of iets dergelijks. Ga je trouwens nog de auto beter beveiligen of de plek waar hij altijd staat?
 
Wow, dat ze nu nog je auto hebben teruggevonden :worshippy:

Ik vrees wel dat hij er niet zo best aan toe zal zijn...
(buurman z'n auto was in tsjechie gestolen, ze vonden hem na 3 weken terug. Hij was gedumpt langs de weg met grote schade aan de zijkant enz.)



Met een beetje geluk kan je gewoon instappen en wegrijden.
 
Ik wil heel graag weten hoe ze de auto hebben gevonden en inderdaad in wat voor staat. Hij was als nieuw, en zo moet de auto ook terug komen. Anders neem ik de auto absoluut niet in ontvangst. Zou ik overigens wel vreemd vinden. Ik neem aan dat de wagen gewoon langs de dealer gaat . Zo niet, dan doe ik dat zelf wel ;) . Wat betreft beter beveiligen. Ik zit wel aan een mechanische onderbreking te denken. Die standaard elektronische crap is kennelijk niets waard. Immo killer is er binnen 50 seconden door heen. En de plek... Dat is nog steeds vreemd. Daar kom je alleen als je er moet zijn. Maar goed, ik ben verhuisd. Een paar km verder maar. Maar toch, het is een verhuizing. Ik ga alleen wel om een alarm vragen inderdaad. Dat zat er niet op. Misschien schrikt dat ze toch wel een beetje af.

Ik hoop net als jullie dat er goed mee is omgesprongen. Zeker weten doe je het natuurlijk niet. Het schijnt wel zo te zijn dat ook daar de auto een bijzondere verschijning is. Volgens mij zijn er alleen andere kentekenplaten op gezet. Maar goed. Het wordt even wachten tot de wagen terug is. Blijven hopen dat een liefhebber de auto wou hebben, heeft gekregen en gekoesterd. Dan zal de rest mij een worst wezen.

Hybride was financieel. Dezelfde RS is nu bijna 100 per maand duurder. Geen RS dan maar helemaal nix ;) .
 
Maar dit zijn natuurlijk profs geweest, geen joyriders. ze hebben hem hier opgehaald!

Misschien mankeert er dan toch niks aan. Sterkte...
 
Gefeliciteerd dat ze 'm teruggevonden hebben!

Heb jij nu de mazzel dat je je voor de 2e keer mag verheugen op het krijgen van een RS! ;)
 

Sportline

Senior Member
Als je de auto binnenkort voor het eerst ziet, kun je er dan foto's van maken hoe je hem aantreft op dat moment? Ben heel erg benieuwd over hoe alles is gelopen en hoe ze de echte eigenaar weer hebben kunnen vinden.

Veel succes en hopelijk als je hem hebt veel rijplezier!! Dat mag nu wel een keer!
 
Zodra ik de auto zie zal ik jullie op de hoogte houden. Ik heb alleen te horen gekregen dat de auto meteen naar een gespecialiseerd bedrijf gaat. Deze maken de auto schoon als dat nodig is. Daarna zal de eventuele schade worden hersteld. Ik vroeg of hij niet gewoon naar de dealer kan. Maar nu kan het binnen 1 bedrijf. Ik vind het best. Zodra ik de auto terug heb gaat hij toch wel naar de dealer. Hij is met 26.000km gestolen. Ik vermoed dat er nu wel 30.000 op zit. Dus mooi tijd voor de dealer die er dan echt goed naar kan kijken.
 

Wullum

Actief lid
Da's toch wel afdeling superdeluxemazzel, terugvinden in Litouen. Vast bij een triviale routinecontrole op alcohol oid door de mand gevallen.....
De pliesie is daar blijkbaar toch een stukkie efficiënter dan je zou verwachten.
 
Bovenaan Onderaan