Verschil Combi 55KW/74KW

Drooler

Nieuw lid
Ik merk trouwens wel dat het lastig is om ze te vinden als 2.0. Zijn ze heel zeldzaam of houden eigenaren 'm gewoon eerder vast dan een 1.4?
 

Cordoba

Forumguru
http://www.autokopen.nl/tweedehands-auto/skoda/fabia/5209295-skoda-fabia-20-85kw-combi-eleganceVolgens mij is de overgrote meerderheid van de benzine versies met 1.4 blok. De oudere met Skoda-blok, de wat jongere met VAG-blok, waarbij de 75 pk overheerst in aantallen. Ook niet vreemd als je bedenkt dat Skoda zich al jaren presenteert als een goedkoop en betrouwbaar merk, zonders nonsens. De Fabia I is waarschijnlijk in NL ook niet heel veel in dieseluitvoering verkocht: in die periode werd een nieuwe Fabia vooral prive gekocht, en niet of nauwelijks door zakelijke kilometervreters. (er zijn best wel diesel versies te vinden van de F-1, maar niet in verhouding tot bijv. de 75 pk e 68 pk benzineblokken.

Overigens zijn er wel wat te vinden:
http://www.autowereld.nl/skoda/fabi...an-115pk-airco-leder-int-4460555/details.html
http://www.autotrack.nl/tweedehands/skoda/fabia/9296762 (is dit degene die je had gevonden?)
http://www.autotrader.nl/auto/4S3SE/detail/
http://www.autotrack.nl/tweedehands/skoda/fabia/9033412
http://www.autotrack.nl/tweedehands/skoda/fabia/9182550
http://www.autotrack.nl/tweedehands/skoda/fabia/8758797

In Stolwijk (in de buurt van Gouda) staan er zelfs meerdere:
http://www.autotrack.nl/tweedehands/skoda/fabia/9386945
http://www.autotrack.nl/tweedehands/skoda/fabia/9387004
http://www.autotrack.nl/tweedehands/skoda/fabia/9388213
http://www.autokopen.nl/tweedehands-auto/skoda/fabia/5209295-skoda-fabia-20-85kw-combi-elegance
 

Fabia

† In Memoriam
Die laatste is wel een hele mooie met lederen bekleding en stoelverwarming. Ook mooie kleur trouwens.
 

Drooler

Nieuw lid
Jep, maar wel wat boven mijn budget ;) Die tweede had ik inderdaad gevonden en gereden, mooie prijs ook. Bijzonder dat ze allemaal zo ver weg staan (Groningen, Blokzijl, Kampen)... Maargoed. Die eerste is een sedan trouwens, dat is voor mij als muzikant een ontzettende NOOOOOO ;) Dank voor het zoeken!

Ik hoop er toch wel eentje onder de €5000 te vinden...
 

Cordoba

Forumguru
Die in Andelst (Gld) is op redelijke afstand schat ik, en 500 euro praat je toch wel van de prijs af? Zal even kijken wat ik nog kan vinden onder de 5500 euro vraagprijs. Overigens stom dat ik niet gezien had dat die eerste een sedan is.

Nog één optie gevonden: http://www.autotrack.nl/tweedehands/skoda/fabia/7735379 staat in Zeeland (NB) niet heel dicht bij Utrecht, maar als je het combineert met Andelst kun je er twee vergelijken op één rit.
 

Cordoba

Forumguru
Yep, gewoon uitgebreid zoeken, Skoda/Fabia/benzine/min. min. cil inhoud 1,8 liter (dan weet je zeker dat 1985 cc ook goed is), budget gaat in vaste stappen dus voor de laatste 6000 euro genomen, en aangegeven dat je de combi moet hebben. Je kunt ook een inlogcode krijgen (id-aanmaken op gaspedaal) en dan krijg je een mailtje als er een nieuwe auto is die aan je eisen voldoet.

(mijn ervaring is dat selecteren op afstand heel vaak fout gaat, bij allerlei sites, of zaken op veel grotere afstand komen toch in de selectie, of zaken die relatief dichtbij zijn worden ten onrechte buiten de selectie gehouden.
 
Bovenaan Onderaan