Tesla model Y SR+

Status
Niet open voor verdere reacties.

leon-cupra

Forumguru
Niets nieuws onder de zon. Als je het uitprobeert merk je gewoon dat het goed werkt maar zeker nog niet perfect. Weet ook een bepaald bochtje waar het systeem helemaal de mist in gaat.

Is niet voor niets dat ze het een beta-versie noemen.
 

ertromp

Forumguru
Niet perfect? Het werkt dus gewoon nog niet ondanks dat het dus al uitgebreidt uitgerold is. Er is niet voor niets een recall.

Wat wel typerend is in de journalistiek van Autoblog:

"Dat moet even een schok zijn voor eenieder die de hele dag bezig is om online het onfeilbare Tesla te verdedigen." :nailbiting: ;)
 
  • Leuk
Waarderingen: EdK

JeSko

Forumguru
@ertromp

Tesla geeft ook duidelijk aan dat het om een Beta versie gaat, daarvoor moet je voor gebruik ook tekenen, zodat je bewust zou zijn van de risico's.

Neen, dan doet VAG dat beter, zij verkopen mensen een ogenschijnlijk goed product dat eigenlijk gewoon door en door slecht is, en daarbij komt geen beta kijken, dat is wat het is ;)
 

ertromp

Forumguru
Vooropgesteld ik roep niets over de VAG software.... ;)

Zie hier een stuk van Skoda zelf:


Prat gaan hoe goed de O4 is: "high level of active and passive safety, innovative assistance systems, state-of-the-art connectivity and a diverse powertrain portfolio."
Dan is mijn gedachte bij zoiets wanneer het een keer gaat werken want we weten inmiddels hier dat het anders zit
 
Laatst bewerkt door een moderator:

Kanerr

Forumguru
Even terug naar het probleem; het gaat om USA waar het geen beta versie is :) Daar is het uitgerold en werkend, maar blijkt dus met een softwarematig probleem. In Europa is het een beta versie omdat we hier ander soorten wegen hebben en de regelgeving niet ervoor ingericht is om zelfsturende autos te hebben.

Maar daarom is het ook alleen voor USA :D
 

Tees

Donateur
Dat is ook niets anders dan een trucje, wat in Europa juridisch niet stand houdt. Een fabrikant moet een deugdelijk en veilig product leveren, en of ze dat nou alfa, beta of gamma noemen, dat is niet van belang. Maar ene meneer Musk schijnt nog wel eens een eigen versie van de werkelijkheid erop na te houden...
 

Peter-036

Forumleiding
Moderator
Tesla geeft ook duidelijk aan dat het om een Beta versie gaat, daarvoor moet je voor gebruik ook tekenen, zodat je bewust zou zijn van de risico's.
Dat is dus in de VS juist wel het geval, ze moeten ervoor tekenen, en het zit ook niet standaard in de (geleverde) software..
Tesla vrijwaart zich zo voor claims, die overigens toch wel gaan komen.
 

leon-cupra

Forumguru
Als je de applicatie aanvinkt in het menu van je tesla krijg je de melding dat het een beta-versie is en dat de bestuurder steeds ten allen tijde moet kunnen ingrijpen en dat het zijn verantwoordelijkheid is om dit systeem te gebruiken.

@MarcoO2 zie de website van US. Staat onder FSD een disclaimer. Eigenlijk gek dat mensen daar effectief voor betaald hebben.
DEDE9941-DCDC-473D-AC40-EBB6670041C2.jpeg
 

leon-cupra

Forumguru
Laten we wel wezen Marco, dit is toch de hele reden dat mensen een Tesla kopen? 'Kijk mama, zonder handen!'
Kopen automaat rijders dan ook een automaat omdat ze kunnen zeggen “kijk mama, zonder handen en voeten schakelen”.
:pieker::pieker:

Kunnen dergelijke reacties eigenlijk ook gewoon achterwege gelaten worden? FSD is gewoon technologische vooruitgang (en ok, het vraagt nog veel ontwikkeling maar Rome is ook niet op 1 dag gebouwd).
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan Onderaan