Nieuwe Citigo 44KW

rikusples

Senior Member
Is wel te hopen,rij wel veel 500km per week, kan merken dat het kouder is i.v.m. het verbruik is nu gezakt naar 1:19.
 

Inge

Lid
Dat is best wel wat ik zit op de 300 km per week en het verbuik zit nu op 1:20 ( ca. 1800 km op de teller)
 
Sinds ik 'm heb rijd ik al zo'n 1 op 16 ... Ligt waarschijnlijk aan de rijstijl en dat ik erg vaak kleine stukjes rijd. En al die drempels werken ook niet mee!
 

Riogio

Actief lid
Ik heb ook voor het eerst moeten tanken, heb hem sinds 7 januari. Moest ruim 32 liter tanken (zat al in reserve) en heb er nog net geen 480 km mee gereden. Dit is 1 op 15 wat wel een beetje teleurstellend is maar goed zal wel een combinatie van nieuwigheid, het koude weer, veel stoplichten, drempels en relatief veel korte afstanden zijn. (heb niet echt een zware rechtervoet overigens) Lag het verbruik in het begin bij jullie ook veel hoger dan na pak'em beet 1000km?
 

Inge

Lid
Bij eerste keer tanken zat ik op 18.8 km/l - maar was het weer wel iets beter dan nu ( graad of 10) voord e rest waren de rij omstandigheden gelijk aan wat jij beschrijft.
 

Tones

Actief lid
Ik rij niet veel maar als ik rij lange ritten van ruim 100 km. Zit vanaf dag 1 op een gemiddelde van 4,7l/100km ofwel ruim 1:21. Ik doe wel mijn best om het verbruik zo laag mogelijk te houden. Veel snelweg verkeer houdt het verbruik laag.
 

rikusples

Senior Member
Op 2-2-2013 33ltr getankt en 637km gereden is 1:19.3, 1e week was het nog koud 2e week stuk warmer.
 

turboturbo

Forumguru
Jullie zouden natuurlijk ook een spritmonitor icoontje in je handtekening kunnen zetten. Hoef je het niet handmatig te posten, telkens :rolleyes:
 

Jardinero

Nieuw lid
Jullie zouden natuurlijk ook een spritmonitor icoontje in je handtekening kunnen zetten. Hoef je het niet handmatig te posten, telkens :rolleyes:

Hoe kun je het resultaat van spritmonitor direct in je handtekening laten zien? Of waar staat een uitleg hoe dat moet? Gewoon een link maken is me wel gelukt, maar is niet zo mooi natuurlijk.
 

CDK

Forumguru
@Turboturbo, dat icoontje plaatsen is ook mij tot heden niet gelukt :( zelfs niet met de uitleg omschreven in een topic op het forum.......

greetz Corné
 

Sparkie

Forumguru
Volgens mij moet onderstaande werken.

BBCode
[URLx=http://www.spritmonitor.de/en/detail/[B]jouw id[/B].html] [IMGx]http://images.spritmonitor.de/jouw id_21.png[/IMG][/URL]

Haal even de x achter URL en IMG weg en het zou moeten werken.

HTML code:
{a href="http://www.spritmonitor.de/en/detail/jouw id.html" target="_blank"}{img src="http://images.spritmonitor.de/jouw id_21.png" alt="Spritmonitor.de" border="0">


Volgens mij kan je verschillende .png files gebruiken, maar dat zou je proefondervindelijk uit kunnen proberen.
 

CDK

Forumguru
@Sparkie, met die BBCode mreeg ik miles per gallon te zien, ben ik verder gaan kijken op het forum om het nog een keertje te proberen zoals het daar omschreven staat en nu heb ik liters per 100 km, maar heb liever of ook km per liter.... enig idee hoe ik dat nog in mijn handtekening kan zetten?
alvast bedankt!

greetz Corné
 

Sparkie

Forumguru
Ga naar Instellingen en kies Wijzig Onderschrift. Daar kan je alles kwijt wat je wilt.

De spritmonitorcode voor l/100km is _5.png en voor km/l is het _31.png
 
Bovenaan Onderaan