Driving mode; tips & tricks

Topic in 'Karoq' gestart door rogierl, 02-11-2019.

 1. De Stip

  De Stip Forumguru Donateur

  Inderdaad @hemi24 , daar zitten (zonder de goede te benadelen) vaak wat stagiaires en weten geen ruk van de details. Op grote lijnen hebben ze wat training gehad en zijn handig in de interne zoek machine bij Skoda. Neem als voorbeeld die Lisa, met wie je kunt chatten. Pure namaak en slechts bedoeld om zsm je gegevens te ontfutselen en contact met je te laten opnemen.
  Ik weet nog goed dat ik mezelf een slag in de rondte zocht naar het enige juiste antwoord mbt het maximaal trek gewicht van onze huidige auto. Was gewoon niet te vinden. Zelfs bij diverse dealers en geloof me, ik ben er heel wat lang gegaan, wist men niets zinnigs te melden. Bij Rijnwoud in Rotterdam kijken ze zelfs mee op dit forum, wat op zich niet dom is, om klanten van antwoord te voorzien.
  Ze vielen er door de mand toen ik een offerte liet opmaken. Opeens wist de verkoper wel heel veel van mijn wensen lijstje. Bleek hij van ons forum geplukt te hebben :)
   

 2. Desperado

  Desperado Forumguru Donateur

  De klantenservice weet ook waar de technische dienst zit. Die zitten er niet om je probleem op te lossen maar om je er verder mee te helpen door de juiste persoon te zoeken.

  Dat personeel van bedrijven hier mee leest is niks nieuws, dat doen ze bij alle merken.
  Waarom zelf zoeken als het antwoord ook te vinden is.
   
 3. EdK

  EdK Forumguru

  Altijd gedacht dat dit forum de technische dienst was......
  Maar het is dus een vraagbaak voor de dealers...:pieker::D
   
  hemi24 vindt dit leuk.
 4. Desperado

  Desperado Forumguru Donateur

  AMT is ook een aardige voor technische vragen.
  @EdK Vraagbaak voor dealers, info voor verkopers, handel voor spionnen van de concurrent:D
   
 5. DerHelmut

  DerHelmut Nieuw lid

  ik heb net de laatste versie karoq sportline met laatste versie software gekregen en helaas ook ik heb dit euvel incl kessy trouwens. zal morgen eens bij de dealer navragen
   
 6. rogierl

  rogierl Senior Member

  Houd je ons op de hoogte?
   
 7. DerHelmut

  DerHelmut Nieuw lid

  zal ik doen
   
 8. DerHelmut

  DerHelmut Nieuw lid

  update over drivermode, er staat nu letterlijk in de handleiding dat de drivermode standaard altijd terug gaat naar normaal modus, dus niet blijft staan in de gewenste individuele modus. met de vraag waarom dit bij sommige karoq rijders dan wel is kon hij geen antwoord opgeven , hij ging navragen en zou me op de hoogte houden.
   
 9. Antera

  Antera Forumguru Donateur VCDS support

  Ben benieuwd maar gaat daar vermoedelijk geen antwoord op geven. Software mag en kan gewoon aangepast worden. Ze zijn daarop geen antwoord verschuldigd. Ben toch benieuwd
   

Deel deze pagina