Columbus Columbus gestolen.....

Frank

Forumguru
Jongens. Ze hebben precies dat _wel_ gedaan. Eerst navilock (verplicht in sommige leasecontracten), daarna de echte fix door unit in 3 stukken te splitsen. Maw: ze hebben dat gedaan omdat de rns520's zo vaak gestolen werden
 

Blackokkie2

Forumguru
Navi-lock is geen oplossing, maar letterlijk een dekmantel en de 3 delen systemen worden ook alweer gejat. Een echte oplossing zou een afneembaar deel zijn of een unieke code in het apparaat dat alleen maar met de auto praat waar hij in zit, zodat plaatsing in een andere auto zinloos is.
 

Frank

Forumguru
Nieuwe stan nog niet massaal op eBay en marktplaats. Worden dus voorlopig niet massaal gejat. Hopen dat het zo blijft...

Ivm plaatsen in andere auto zinloos: dus als hij defect is, wil je nooit meer een nieuwe?
 

Blackokkie2

Forumguru
Dan kun je bij een officiele verkoper een nieuwe kopen die op jouw auto gecodeerd wordt. Die eenmaal op jouw auto gecodeerd ook niet meer in een andere auto geplaatst kan worden, eventueel alleen door officieel verkooppunt wel zodat je hem mee kunt nemen naar een andere auto bij inruil e.d.
 

Frank

Forumguru
Voor zover ik weet is dat wat ze nu gedaan hebben. Vrees alleen dat de info hoe het moet, ooit bij rosstech komt
 

Menno.

Actief lid
De enigste oplossing lijkt mij om het minder inbraak gevoelig te maken, is losse modules ipv alles in 1. En ieder model auto in de VAG groep een ander model systeem. Dan word de afzet markt verkleind, dus minder vraag en kans dat je er van af komt! Tevens zou z'n navilock ook vanaf de fabriek een optie zijn, automatisch dan he. Dus een plaat die er elektrisch, dus automatisch voor schuit bij het verwijderen van de sleutel uit het contact.
 
Bovenaan Onderaan