BMW f11 520D

Status
Niet open voor verdere reacties.

Cordoba

Forumguru
@leon-cupra Ik heb het over langer geleden, ik had toen een budget van 35.000 gulden (pakweg 16.000 euro), waar je voor 20.000-25.000 de probleemgevallen kon kopen. Ik was op zoek naar een exemplaar uit de periode 1976-1983, en woonde destijds in Eindhoven met als voordeel zowel de dealer in de stad, als enkele voormalig Porsche monteurs die voor zichzelf waren begonnen als Porsche-specialist (en dus goedkopere tarieven dan de dealer). Voor een goede deal moet je om te beginnen een auto vinden die in elk geval niet direct al enorme kosten heeft, zonder dat de omvang van het probleem bekend is.
 

JeSko

Forumguru
Haha :tongue: hij misstond er niet tussen vond ik, en die 3 lijkt precies vuil tegenover mijn mooi MoonWhite kleurtje :D
 

JeSko

Forumguru
Ahzo de nieuwe 5 dan? Lijkt op een 3 vind ik :D althans bij de vorige was het verschil tussen de 3 en 5 groter.
 

JeSko

Forumguru
Viel me wel op hoe breed die dingen waren, 1.88 breed tegenover mijn Sup 1.82 breed, maar toch valt dat in het interieur van een F11 niet terug te zien, is iets krapper dan de Sup ,maar nog altijd heel ruim, daar niet van, zal vast met dikte van materialen te maken hebben, misschien dikkere deuren met meer isolatie ofzo? Of puur de dikte/lay-out van het interieur.
 

sitechris

Donateur
Bredere stoelen en middenconsole. Dat maakt het verschil denk ik. De comfortstoelen in de BMW 5-serie zijn echt zetels waar je op zit.
 

SuperBeeb

Forumguru
Jaar of 8 geleden reed ik een Passat V6. Wilde wat anders, 5-serie met 6-pitter. Kostte toen 40-45k (3 jaar oud). Proefrit gemaakt, heerlijke auto maar binnenruimte viel me tegen. Kwam toen m’n Superb V6 tegen. Iets minder verfijnd, maar veeeel ruimer, en minder groot van buiten. En dat voor de helft van de BMW. Geen spijt van gehad. En de BMW heeft dezelfde elektrische achterklepmotoren, en schuifdakleverancier heb ik begrepen, dus die kunnen net zo goed stuk :D
 

JeSko

Forumguru
Dat verklaart een hoop @sitechris

@SuperBeeb

Ja zo'n V6 SuperB is nog wel wat anders, die doet voor weinig onder natuurlijk, jammer dat zulke auto's verdwijnen :(

Ben is effe op MP wezen kijken, staat geen enkele Combi V6 op, en wat zijn SuperB's bij jullie duur zeg!
 
Laatst bewerkt:

JeSko

Forumguru
BMW 520D F11 **PaNo**AutoMaat**Pro NaVi**GArantie**
€ 10.950,00
https://link.2dehands.be/m161826356...ium=android_social&utm_campaign=socialbuttons

Verdikkeme e :nailbiting: alleen die km's, 180 k, wellicht verkocht zo net voor de grote onkosten langskomen. :pieker:

Bmw 520dA//Navi//Leder//Xenon//Topstaat
€ 11.750,00
https://link.2dehands.be/m161644755...ium=android_social&utm_campaign=socialbuttons

158 k das al wat beter...

BMW 520 Da M-pack Pano Shadow Navi Leder Camera Full Full
€ 13.000,00
https://link.2dehands.be/m161834889...ium=android_social&utm_campaign=socialbuttons

Dit is de mooiste, zelfs camera van bovenaf.
 
Laatst bewerkt:

brepus13

Forumguru
Ach @JeSko het is maar wat je grote kosten vind. Als je voor 1500€ onderhoud moet plegen maar dan wel een auto hebt die voldoet aan de wensen kan het een overweging waard zijn. Anders gezegd, kun je dezelfde auto vinden voor 1500€ meer waarbij geen onderhoud zit? Waarschijnlijk niet. Bovendien als je zelf groot onderhoud doet weet je zeker dat het gebeurd is en heb je er daarna geen omkijken meer naar.
 

JeSko

Forumguru
Dat is waar @brepus13 , heb je helemaal gelijk in! Ik verbaas mij over de lage prijzen voor deze auto's, ik zou met wat onderhandelen zo mijn S2 voor één van deze Bimmers kunnen inruilen, en heb dan nog een meer dan aardig potje opzijstaan voor onvoorziene onkosten. Ik kan het niet helpen ik ben meer dan tevreden met m'n S2 maar ik betrap mezelf erop dat ik steeds weer de notificaties voor nieuwe F11's op tweedehands op laat staan. Mijn geluk is dat niks moet, en alles in dit budget kan, dus ik kan het van dag tot dag bekijken. De F11 heeft mij beroerd en voor een autofiel is dat gevaarlijk.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan Onderaan