Blaasjes kitnaad citigo

degeertjes

Nieuw lid
@degeerdjes op die puntlassen kan het zijn dat het mindergoed hecht die kit . Dat kan ik me tenminste wel voorstellen . :-)
hallo , mijn zicht er op is dat het plaatwerk in vorm word geperst en gestanst en komen geen duren lasersnijders of wat dan ook in voor ! de kit op de felsranden zijn voor de afdichting ! als dit niet goed afsluit en door bijv vervuiling of lucht van buiten af in aanraking komt dan krijg je roest en dus mischien blaasjes ! en een puntlas moet ook gewoon hechten zou er uit zien als kit niet op een las hecht zou de helft van de kitranden er af vallen ! en dan wel bij elke auto ! om even de wonderen uit de wereld te helpen een fels rand van een deur komt GEEN puntlas in voor .... binnekort komt pon met specialist bij de dealer even af wachten !
 
Ok .. even afwachten wat de specialist zegt dan . Maakt niet uit door wat het komt en wie er gelijk heeft , het is gewoon vervelend voor ieder die er last van heeft . Wellicht komt die specialist met een goede oplossing . Worden die blaasjes bij jou trouwens groter ??
 

degeertjes

Nieuw lid
Morgen is het zo ver ! De vorige afspraak was afgezegd en morgen is de volgende dus even afwachten wat ze van De skoda zelf zeggen ! Word vervolgd
 

rikusples

Senior Member
Hallo Ingebakermans;
Ik wilde graag weten hoe het afgelopen is met de versnellingsbak.
De citigo van mijn vader heeft daar ook last van.
Vr Gr rikus ples
 

Inge

Lid
Ze hebben de buis die door de versnellingsbak heen loopt - als ik het goed onthouden hebben - helemaal opnieuw ingevet.

Nu heb ik weinig last van niet inde 1 of achteruit willen van de versnelling.
 

rikusples

Senior Member
Mijn citigo heeft geen blaasjes, deze is van dec 2012, ik heb wel wat anders weet nog niet wat, met starten is of er iets los zit onder de auto.
Ga morgen bij de dealer langs.
 

rikusples

Senior Member
Er zat inderdaad iets los, het hitteschild, daar is een modificatie op gekomen en wordt vandaag vervangen kost normaal 135 euro maar nu garantie.
Ook gelijk een up-date van het motormanegementsysteem, deze melding kwam nadaat ik naar de garage voor het schild toen het kenteken werd ingevoerd kwam de melding van de up-date.
 
Even iets meer ophelderen hier .
Onlangs heb ik de wimpers op mijn vrouw der citigo opnieuw gemonteerd , hierbij moest ik het oude dubbelzijdig tape weghalen en dat ging niet vanzelf. Met het wegrollen en krabben nam ik een stukje van de kitnaat mee en precies op een blaasje . Hier een foto uploadfromtaptalk1408884084570.jpg
Op de foto is een perfect rond gat te zien en er lijkt een schroefje te zitten , maar dat zal de fels naat wel zijn denk ik.
Wat dit nu precies inhoud weet ik niet ..:)
 
Bovenaan Onderaan