Status
Niet open voor verdere reacties.

leon-cupra

Forumguru
Zo een RS6 velg is wel mooi maar speciaal is het niet. Dan zou ik het eerder bij de huidige velgenset houden.

Wel een beetje een verslaving aan het worden hé @JeSko met al die reeds gekochte setjes :D;)
 

Chrisjemol

Forumguru
Net mijn velg naar de sodemieters gereden met uitwijken voor andere wagen tegen stoeprand…
Halve velg aan gort. Is dit nog glad te krijgen (en te coaten)? Of is het velgen wegknikkeren?
 

Bijlagen

  • 73C8BC26-40CB-4EB8-935B-D847DB411683.jpeg
    73C8BC26-40CB-4EB8-935B-D847DB411683.jpeg
    222,8 KB · Weergaven: 49

JeSko

Forumguru
Groot onderhoud bij mijn garage, schijnbaar zit de achterste wisser wat los, maar ze lieten het aan mij of die ik wou na bestellen bij hun, of zelf wou bestellen, en wou laten plaatsen of zelf doen, dat kan ik natuurlijk zelf nog wel ( denk ik ;) ) panoramisch dak ook weer gesmeerd en afvoerlopen gecontroleerd, en meteen in orde voor de keuring. Top service voor een schappelijk bedrag! Heb intussen ook mijn vaste mechanieker daar :thumbsup:

20210616_104753_copy_2268x2062.jpg

En snel een plaatje aan het 50 meter verder liggende Kempisch kanaal geschoten, moet daar eens fatsoenlijke foto's gaan nemen met de Nikon.

20210616_103416_copy_2016x1512.jpg 20210616_103404_copy_2016x1512.jpg
 

JeSko

Forumguru
Ja klopt @Timmer , echt een goede garage daar. Kwam een man binnen zonder afspraak die een bandenspanning melding had, ze hebben voor hem alle banden op spanning gezet en de melding weggedaan, gratis. Je kan nu wel zeggen oké dat is geen werk, maar al die kleine zaken tellen gauw op. Echt chique!
 

leon-cupra

Forumguru
Hopelijk dan wel gecontroleerd of er effectief geen probleem met een band was.

Onlangs met de M2 ook paar keer melding gehad. Madam met de M2 naar een bandencentrale gestuurd. Banden terug op spanning gezet , controle was niet nodig (meldingsysteem suckt volgens de zaakvoerder),ook niets moeten betalen tot een dag later weer melding. Dan ben ik zelf maar naar een andere bandencentrale geweest en effectief een plat stukje ijzerplaat in de band. :banghead:
 

Cordoba

Forumguru
Ik verbaasde me ook al over die 0,97 uur. Nu weet ik niet of ze een soort prikklok hebben waar startmoment en 'klaar' worden geregistreerd, of dat ze een vast tarief hebben, waarin met net iets minder dan 1 uur werk wordt gerekend.

Wat het oppompen van de banden en resetten van het systeem betreft: je kunt als buitenstaander meestal niet zien of het een reguliere klant is, die even voor een kleinigheid langs komt, of iemand de een toevallige passant is, en geen vaste klant bij de garage. (Voor een goede vaste klant doet ieder bedrijf iets meer, voor een toevallige passant ligt dat anders)
 

Kanerr

Forumguru
Normaal uurloon in BE dan :)

Nederland zit je met onafhankelijke specialisten al gauw op de 90eu p.u. (in de Randstad) en de dealer gooit daar een dikke schep bovenop maargoed dat is niet vergelijkbaar.

Blijf het zeggen @JeSko de 19'ers staan superdik en je gaat echt spijt krijgen van terug naar 18 :(
 

JeSko

Forumguru
Ja maar hij moet echt omlaag @Kanerr , hangt van de belading af, als het gezin erin zit staat hij eigenlijk al mooi, maar zonder belading is er echt teveel wheel gap voor deze wielen.

Dus ofwel andere kleinere wielen waardoor de auto niet alleen optisch zakt maar ook effectief 1cm zakt.

Ofwel nog lager maar dat komt er niet in thuis ( goed te begrijpen overigens )

Ofwel zo door doen, maar er nooit echt content over zijn.

Het is me wat ;) ben er atm ook niet echt meer met bezig, komen eventjes andere zware kosten aan gerelateerd aan gezondheid, dat gaat voor natuurlijk, al is het weer zuur maar ach.
 

Kanerr

Forumguru
Alvast beterschap!

Een goede schroefset hoeft niet duur te zijn. AP set kost ~500euro en dat rijdt formidabel! Hoef je niet eens laag te gaan, gewoon iets lager dan nu maar dan zakt het ook niet zo in de kont als je beladen bent.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan Onderaan