Status
Niet open voor verdere reacties.

Cordoba

Forumguru
Plaatje van het onderdeel:
iu


Als ik het zo bekijk, kan het 'Innen' deel, het gedeelte zijn dat hierachter komt, dus het binnendeel van het binnenscherm
 
Laatst bewerkt:

JeSko

Forumguru
Daarnet nog eens ons favoriete autospelletje "Skodatje tellen" gedaan met de zoon en vrouw, Fabia's, Octavia's, SuperB's, één Citigo, Kodiaq's, Karoq's, op 12 km kwamen we uit op maar liefst 31 Skoda's, enkel gewestwegen, op een gegeven moment reden we zelfs in een heuse cologne, een O3 fl station op kop, een S2 pre fl erachter, daarachter onze Bílý, en achter Bílý een nieuwe witte Beer. Mijn vrouw; ze gaan denken dat we naar een Skoda meeting rijden"

:maakmegek:
 

JeSko

Forumguru
Zonet nummerplaatverkrachting vervangen door LED, wel met foutmelding jammer genoeg. Duurde even voor het op het dashboard kwam, dus dacht dat ik goed zat maar helaas. Wel bak meer licht.

Edit: nummerplaatverlichting natuurlijk...

20201004_104722_copy_2016x1512_copy_2016x363.jpg
 
Laatst bewerkt:

JeSko

Forumguru
Kleine ingreep, de nummerplaathouder kletste altijd tegen de carrosserie wanneer ik de kofferklep dicht deed, met als gevolg een metaalachtig resonerend geluid, op zich geen probleem maar ik vind zoiets goedkoop aanvoelen en klinken. Opgelost door 6 zelfklevende vilt dotjes ( die je normaal onder stoelpoten plakt ) achteraan de houder aan te brengen, nu is het lekker gedempt als ik de koffer sluit, voelt weer wat lekkerder en duurzaam aan :) iets onnozels, maar wel een groot verschil.

20201004_143022_copy_1512x2016.jpg

Deze ook besteld, kost niks en doet wel wat.

Screenshot_20201004-145744_Samsung Internet.jpg
 

JeSko

Forumguru
Nummerplaatverlichting word hem niet, heb 3 verschillende LED's geprobeerd, dezelfde als die van het interieur ( overschot ), dat deze niet zonder fout zouden gaan had ik wel gedacht, en dan een setje van Xenonlamp.be, deze had ik mijn hoop op gezet maar ook deze gaven een foutmelding, en dan als laatste duurdere LED's van AliExpress, maar ook deze gaven een foutmelding. De witte gloeilampjes maar terug gemonteerd nu, ik rijd niet graag met een foutmelding rond en moet nog eens langs bij een mede forumer hier met VCDS, zal ze tegen dan wel terug monteren.

Weet iemand overigens of het "normaal" is om bij mijn VW specialist te vragen of zij de puddle lights willen monteren? Wil deze er nu wel echt op, dit zijn de laatste gele lampen aan het exterieur, en ga er zelf toch uit angst niet aan beginnen, dus dacht ik van het eens te vragen bij de specialisten, ik weet alleen niet of dat gangbaar is of dat ik me compleet belachelijk ga maken daar, zelf nog nooit gehoord dat iemand zo'n modificatie bij een specialist laat uitvoeren ( kan ook aan mij liggen )
 

EdK

Forumguru
Waarom niet een ritje Breda ?
Je hebt VCDS aanpassingen, je wilt wat ingebouwd hebben..
En neem aan dat je de hoofdprijs niet wilt betalen ?
Tsja dan adviseer ik je om eens naar Antera te rijden in Breda...

Leuk ritje, vrouw en kids dump je met wat kleingeld in breda zodat ze kunnen shoppen en jij hebt alles in één keer voor elkaar...:koffie:
 

Chrisjemol

Forumguru
Ik heb overigens originele skoda led kentekenplaatverlichting gehaald maar ook die geven foutmelding.
Heb met de obdeleven deze op LeD gezet maar foutmelding blijft
Die obdeleven, ik kan er niks mee
 

brepus13

Forumguru
Zonde want de mogelijkheden zijn nagenoeg gelijk aan vcds... misschien even zelf de bits en bytes induiken ipv de apps gebruiken?
 

JeSko

Forumguru
Weer wat netter afgewerkt, maar ze geven er zulke lange schroeven bij dat deze de carrosserie raken, dus moet ik schroeven zoeken die korter zijn en waar de topjes op passen, of (nog) demping achter de plaat stoppen. Heb er nu extra demping achter zitten, schroeven raken de carrosserie niet, maar ga er toch korte zoeken, het moet gewoon goed zijn.

20201007_145636_copy_1612x1209.jpg 20201007_145706_copy_1612x1209.jpg
 
Laatst bewerkt:

Okki

Donateur
Voorplaat maar met 2 schroeven vast?

En de achterplaat, die loopt niet mooi met de ronding van de carrosserie mee zo te zien?
 
Laatst bewerkt:

JeSko

Forumguru
Klopt @Okki , heb bij mijn auto's nooit anders geweten dan dat de voorplaat maar met twee schroeven vast zit, ga er zelf geen onnodige gaten voor bij boren. En inderdaad ze loopt nog niet mooi gelijk, de schroeven die dus te lang zijn duwen de plaat omhoog aan de zijkanten. Moet ik nog nieuwe schroefjes voor zoeken.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan Onderaan