Wanneer krijg jij je nieuwe Octavia III combi geleverd?

Topic in 'Octavia III' gestart door Michiel OCIII, 13-06-2013.

 1. Arjan6891

  Arjan6891 Nieuw lid

  Mensen met een 1.5tsi zijn blijkbaar de pineut met 6 a 7 maand levertijd.
   

 2. Yep :cry:

  Nog geen enkel zicht op een leverdatum momenteel. Besteld eind december 2018.
   
 3. Smeeuwis

  Smeeuwis Forumguru Donateur

  Balen man, hopelijk valt het mee uiteindelijk...
   
 4. Niwre

  Niwre Nieuw lid

  Voor mij is de keuze gevallen op een zwarte Octavia Combi 2.0 TDI DSG Style Business met als opties sportpakket Dynamic (vond die stoelen iets beter zitten dan de gewone stoelen), virtual cockpit, optical parking assist, verwarmbare voorruit en panorama-dak. Verwacht dat de levertijd daarvan geen probleem zal zijn, huidige auto gaat er in juli uit.
   
 5. Arjan6891

  Arjan6891 Nieuw lid

  Hier hetzelfde sinds begin december. Nog even en we krijgen straks de octavia 4 geleverd :D
   
  Šonnige oorden vindt dit leuk.
 6. Chrisiewizzie

  Chrisiewizzie Forumguru

  Dat zou toch wat zijn! Ik heb begin januari mijn O3 Combi 1.5 TSI besteld en de leverdatum staat nog steeds op 26 juni. Ik ben benieuwd.
   
 7. Niwre

  Niwre Nieuw lid

  Ook de levertijd van deze auto is opgelopen, dealer gaf vandaag aan dat ik moet rekenen op eind augustus / begin september als de auto nu besteld wordt. Bizar dat ze een half jaar nodig hebben om een auto te leveren
   
  Šonnige oorden vindt dit leuk.
 8. KoenP

  KoenP Nieuw lid

  Hoi Iedereen,

  Ik heb net mijn O3 FL Combi 1.4TSI DSG Ambition van 2017 verkocht omdat ik met mijn nieuwe job een bedrijfswagen krijg.
  Deze nieuwe was half december besteld en is 26 februari geleverd.
  ik heb opnieuw een Combi besteld, de 1.6Tdi met DSG (moest een diesel zijn :cry: ),in Style uitvoering met alle style packs, virtual cockpit, panoramisch dak, electrische koffer met virtual pedal, leder interieur met zetelverwarming, pack safety, interieurvoorverwarming, lane assist en blind spot detection, en led plus sfeerverlichting... alles in een "Brilliant Silver" jasje met de 17" Trius velgen.

  Heb er nu zo'n 2000km mee gereden, en ben er zeer tevreden mee, ook al is hij een pak minder vinnig dan dan de TSi die ik ervoor had... Maar door al het extra comfort ben ik dat al snel vergeten :D.

  Dit is de 3de Skoda voor mij, en als het aan mij ligt volgen er nog vele!! :cheers:
   
  RichTrip, Peter-036 en lsp vinden dit leuk.
 9. Hefo

  Hefo Nieuw lid

  Na 9 maanden, ja inderdaad, een hele bevalling, is de Octavia dan toch binnen en rijdend :-)
   
  Šonnige oorden en RichTrip vinden dit leuk.
 10. RichTrip

  RichTrip Forumguru Moderator

  9 maanden...... dat heeft een hele tijd geduurd :(

  Hier inmiddels bericht van de leasemaatschappij met een opgave van het kenteken en alvast de (PDF) Groene kaart. Maar nog ruim een week tot de aflevering .....
   
  lsp vindt dit leuk.
 11. Isla Nublar

  Isla Nublar Nieuw lid

  Vandaag een bericht gekregen dat de levering van mijn 1.5 is opgeschoven naar mei-juni. Komt zeer ongelegen vermits ik vandaag ook vernomen heb dat mijn Opel Corsa niet meer te repareren valt en ik dus 3 maanden zonder auto zal zitten + inkomsten mis loop doordat ik mijn Corsa ging doorverkopen aan mijn ouders. Zware baaldag!
   
 12. Isla Nublar

  Isla Nublar Nieuw lid

  Op 15/01 heb ik een nieuwe O3 besteld en op de bestelbon staat de leverdatum op 21/04.
  Vervolgens staat er bij de levertermijn: "kan met max. 25% worden verlengd overeenkomstig Art 2 van de algemene voorwaarden."

  Art 2: Elke bestelling dient contant betaald te worden bij de levering: elke bestelling is onherroepelijk, of er al dan niet een voorschot werd betaald. Indien de klant weigert levering te nemen van het voertuig of van de bestelde goederen, heeft de verkoper de keuze, ofwel hem gerechtelijk hiertoe te dwingen, ofwel als tegenprestatie, als schadevergoeding wegens vernietiging van de verkoop, een bedrag te eisen gelijk aan 15% van de overeengekomen prijs, en dit als van rechtswege verworven; de partijen zich uitdrukkelijk het bedrag van deze forfaitaire vergoeding te betwisten. Indien de verkoper zijn verplichtingen niet nakomt zal hij jegens de klant een gelijkaardige schadeloosstelling verschuldigd zijn. De catalogusprijzen zullen deze zijn in voege op het moment van de levering.

  Mijn vraag luidt nu als volgt:
  In welke mate ben ik beschermd als klant? Wat is de uiterste datum dat mijn nieuwe O3 zou moeten geleverd worden voordat ik eventueel verdere stappen kan ondernemen? Mij lijkt dit ruim geschat 20/05 te zijn als men het heeft over de levertermijn die met max 25% kan verlengd worden.

  Benieuwd naar jullie meningen / ondervindingen...
   
 13. Sander90

  Sander90 Lid

  Goed nieuws, mijn Octavia is deze week geproduceerd!
   
 14. Zojuist contact gehad met de leasemaatschappij en de dealer. De dealer wist mij te vertellen dat de auto bij de importeur in Nederland staat en dat zij hem midden volgende week verwachten. Dan nog technisch rijklaar maken en dan kan de leverafspraak ingepland worden! Als het goed is dus eerder dan de verwachte 9 mei :yeah:

  Betreft een 1.0 TSI, besteld op 21 februari 2019.
   
  Gunnie74 vindt dit leuk.
 15. Gunnie74

  Gunnie74 Lid

  @Ski Ska Skoda : blijkbaar gaat het in NL stukken vlugger dan in Belgie. Vorige week contact gehad met dealer en die bevestigde dat de wagen pas eind juni verwacht wordt. Bestelling geplaatst op 28/2. Veel geluk met je nieuwe wagen.
   
 16. Arjan6891

  Arjan6891 Nieuw lid

  Mijn 1.5 tsi DSG is binnen. Begin december besteld. Heeft ca 18 weken geduurd.

  Voor de anderen die nog wachten, veel succes
   
  Šonnige oorden en Isla Nublar vinden dit leuk.
 17. ....en ik heb ook wat te zeuren over de levertijd! Mijn Octavia combi Style Business DSG7 etc. is begin februari besteld en staat sinds vandaag klaar. Echter loopt mijn huidige leasecontract pas in augustus af. Nu staat mijn nieuwe bolide een paar maanden buiten te slapen.. Fijn..
   
 18. jongetje

  jongetje Senior Member

  Ga je nu serieus klagen dat je auto te vroeg is afgeleverd....
   
 19. K_Skoda_K

  K_Skoda_K Nieuw lid

  Ik heb een Octavia Hatchback Style 1.6diesel DSG besteld via leasemaatschappij op 2 maart 2019 en verwachte levering is voorzien op 5 juni 2019. Ben benieuwd
   
 20. De 1.5 TSI handbak heeft inmiddels een Chassis nummer :yeah:.
  Al met al zo'n 20 weken tussen bestellen en rijden.
   
  Arjan6891 en Smeeuwis vinden dit leuk.

Deel deze pagina