Sunnyboy nodig bij sunset

rouwehand

Senior Member
Tot nu toe alleen ervaring met sunset op mijn Octavia II. Persoonlijk vind ik dit net iets te licht getint.
Daarom bij de nieuwe Octavia III gekozen voor professionele donkere folie. Dit wordt door een specialist aangebracht. Voordeel hiervan is dat je zelf "de tint" kan kiezen.
Nadeel van Sunny boys, kinderen gaan er ongetwijfeld aan zitten met alle gevolgen van dien....
 

Joske

Forumguru
@Joske Daar is het wel aan te raden. Misschien kun je even bellen naar Privacy Shades. Aardige gasten!

Ik heb destijds mijn shades besteld voor de Faab bij sonniboy.nl wat gewoon in wezen hetzelfde bedrijf is dat de privacy shades verkoopt ;)

ze hebben mij destijds kosteloos clips nagezonden en een duidelijke handleiding via email (aangezien die die er bij zat heel doorzichtig afgedrukt was..). Dus als ik ze ergens koop is het daar ;)

zal ze nog eens een mailtje sturen
 

Desperado

Forumguru
Ik heb inmiddels ook extra zonwering aangeschaft in de vorm van Privacy Shades. Zijn goedkoper, alleen bestaat de zonwering voor de achterklep uit 2 delen. Ik gebruik het echter niet voor de achterklep, want je ziet echt geen ene @(%#^. Vooral niet als het regent.... :sterretjes:

Daar had ik nou totaal geen last van, weer of geen weer. Altijd prima zicht naar achteren.
 

Joske

Forumguru
Ik vermoed zonder sunset.. :lezen:

is wel degelijk groot verschil, op de Faab heb ik jaren rondgereden (winter en zomer) met shades op achterklep. Nu ze er af zijn ondervind ik de voor en nadelen wel. Zicht naar achteren is beter maar je hebt zoals ik al zei, meer last van de lichten van achterliggers. Maar zelfs met ze gemonteerd vond ik het zicht naar achteren zeer goed meevallen.
 
In mijn O3 heb ik een dimmende binnenspiegel. Dat scheelt ontzettende veel. Daarnaast heb ik dus Sunset en een bagagescheidingsnet. Dat maakt het ook al donkerder. Dan ook nog PS en je ziet niets meer... :geek:
 

D_R1978

Senior Member
@rouwehand In tegestelling tot de vele "Woezel & Pip" schermpjes die je met een paar zuignapjes monteert hebben mijn kinderen de SB's er nog nooit uit gehaald. Zitten er goed strak in. :)

Zicht naar achteren toe met de combi van SB+sunset wel wat minder, maar nog steeds best te doen. Vond het in het begin vooral even wennen, maar nu rijd het prima.
 

nietje72

Forumguru
Ik heb dezelfde config als @Skoda liefhebber 1 maar ook met PS op de achterruit. M'n meiden op de achterbank vinden het prima want die hoor ik nooit meer over de zon in hun ogen. Ik ben tevreden met het zicht hoewel het zeker met het weer van de laatste week icm de zelfdimmende binnenspiegel en de bosrijke omgeving hier er niet lichter op wordt. Trouwens heb ik ze er alleen in de Zomertijdperiode in zitten en laat ze er in de wintermaanden (nov-mrt) uit want dan is het prima te doen met alleen Sunset.
 

EdK

Forumguru
365 dagen 24 / 7 zitten ze er bij mij in en gaan er alleen uit als de ramen gereinigd behoren te worden aan de binnenzijde.
En zicht naar buiten is prima te doen in zomer en wintertijd en met licht en donker weer.
En ach wat er bij mij van achter naar binnen rijd is toch de schuld van de tegenpartij ( 99% van de keren ) dus wat maak ik me verder druk......:deuk:
 

Petrolhead

Forumguru
Vorige O2 combi ramen laten tinten maar in een te lichte tint, kinderen hadden nog teveel last van de zon. Samen met SB was het prima.
Huidige O2 met sunset ramen ook niet donker genoeg maar samen met SB uitstekend en wil niet meer anders.
Inkijk praktisch nul en in de winter simpel SB verwijderen en je hebt weer goed zicht in donkere dagen.
Kinderen raken SB wel eens aan maar kunnen er niets mee omdat ze snaarstrak gemonteerd zijn. :-)
 

Joske

Forumguru
Bij mij blijven ze er ook keurig af hoor, al van jongsaf aan, en het zijn varkentjes hoor, kan ik je wel garanderen ;)

3 en bijna 5 jaar. Soms wou ik wel eens dat ik de volumeknop kon afzetten van die kindjes :D
 
Bovenaan Onderaan