Onze Mazda 3 2.0 Sky-active

leon-cupra

Forumguru
Is te zien of je het opneemt in jouw polis. Wil je het mee verzekeren, betaal je uiteraard een hogere premie. Is ook alleen maar toepassing bij full risk. Bij geen full risk gaat dat nooit jouw premie beïnvloeden , want zowel in fout als in recht betaalt jouw eigen verzekering nooit jouw schade.
 

JeSko

Forumguru
@leon-cupra

Onze wrap word gwn meegenomen in het bestek hoor, gisteren nog contact over gehad met de vriend van m'n schoonmoeder, alle modificaties die je aan je auto doet en die tevens beschadigd geraken door toedoen van de tegenpartij moeten meegenomen worden in het definitieve bestek en deze schade moet ook verhaald worden op de tegenpartij, en dat heeft niets met omnium of niet te maken.
 

leon-cupra

Forumguru
@JeSko we hadden het over jouw premie , zonder full risk. Met of zonder een wrap gaat dat jouw premie niet beïnvloeden want zonder full risk betaalt de verzekering nooit de schade aan jouw wagen. Want, in fout betaal jij gewoon de schade, in recht betaalt de tegenpartij de schade en dan geldt idd het beginsel dat de tegenpartij de volledige schade moet vergoeden, dus incl de wrap.
 

JeSko

Forumguru
@leon-cupra

Daag me niet uit haha, maar ben wel benieuwd hoe dat rijd, volgens "kenners" nog beter dan de oude, minder speels wel volwassener, ben benieuwd!!
 

leon-cupra

Forumguru
Slimme dealer .. nieuw model meegeven, klant autoliefhebber, eens je van iets geproefd te hebben .., in plaats van de oude neem je binnen een paar weken de nieuwe in ontvangst ;)
 

JeSko

Forumguru
Jammer maar helaas de 3 was toch niet beschikbaar, door omstandigheden had de persoon die hem meehad de auto langer nodig. Maar geen erg hoor, we hebben weer zo'n geinige vlotte Mazda 2 Hybrid (Yaris) meegekregen! Wat heb ik dat auto'tje gemist, vlot, snel zat, zuinig, bomvol nuttige technologie, kan hem enkel maar aanraden aan mensen die geen bakken ruimte a la Skoda nodig hebben. :thumbsup:zojuist al eens een mooi ritje gemaakt, heerlijk terug zo'n auto hebben, wat mis ik het autorijden toch snel.

20240318_181104.jpg 20240318_181115.jpg
 

JeSko

Forumguru
Haha ja de vorige was wat sexyer in dat wit en met de lichtmetalen velgen, maar goed, sexy auto's daar hebben ze het hier niet zo op, die gaan ze altijd kussen met hun eigen wagen en dan zitten wij weer met de miserie :arghh:

Maar goed, hier passen ze nu wel door zeker???

20240318_182516_copy_1638x3456.jpg
 
Bovenaan Onderaan