Mijn Octavia projectje

foxxie2

Senior Member
Dank jullie wel voor de mooie reacties! Ben er ook zeer blij. Nu even sparen voor noch en andere compressor en tank:angel:
 

foxxie2

Senior Member
Poosje stil. Ook niet gek veel gedaan aan de auto. Wel bezig met nieuwe inbouw maar dat komt later. Wel paar foto's geschoten bij de dealer. Vond ze wel mooi gelukt.
360.jpg
360.jpg

360.jpg

360.jpg
 

foxxie2

Senior Member
zo ook maar weer is een update hier uitvoeren. Air inbouw nu zo goed als klaar. alu tank met de kopse kanten in kleur van de auto. De octavia ook maar is gepoetst en afgelopen vrijdagavond de zomerwielen er maar onder geschroefd. Achter direct spoorverbreder er tussen en past allemaal best wel mooi. Owja ook nog even de dagrij/mistlampen gesmoked. Maar foto's zeggen meer als woorden dus bij deze:
360.jpg

360.jpg

360.jpg

360.jpg

360.jpg

360.jpg
 

Der Einser

Forumguru
Is de stand op de foto de laagste stand op air?
Want dat moet toch lager kunnen, zeker op 18" met 215-35
 

foxxie2

Senior Member
De rechter drl doet het gewoon geen idee waarom het op de foto uit lijkt. Viel mij ook al op.

De foto's dat die stil staat ligt die gewoon zonder lucht in de balgen. Met slam kit zou die waarschijnlijk plat op de grond liggen maar het is ergens comprimeren zodat de vrouw er ook gewoon mee kan rijden. Haha
 

foxxie2

Senior Member
Afgelopen dacht even de dakdragers erop en de dakkoffer bij me schoonvader ophalen. Past die niet. Dus ja wat doe je dan als je maandag op vakantie gaat.... Marktplaats afstruinen en dezelfde zondag middag er eentje kopen. Is goed bevallen suist niet overdreven waarschijnlijk door de grote en aardig ver naar achteren geplaatst te hebben. Op vakantie park even paar foto's genomen. Vind het er nog niet heel gek uit zien.
720.jpg

720.jpg


Aankomende week maar is de spuiten bellen voor prijs offerte om de spullen die op zolder liggen eens te spuiten.
 

s-line

Forumguru
Was nog niet echt druk op het vakantie park @foxxie2 !!:deuk:;)
Maar dat is jammer genoeg weer het nadeel van airride, je moet meteen een dakkoffer erop doen als je wat meer bagage hebt. De kofferbak heeft een stuk minder ruimte door de tank en compressor.
 
  • Leuk
Waarderingen: CDK

foxxie2

Senior Member
@s-line nee was gelukkig niet heel erg druk. Voordeel van een kleine die nog niet naar school gaat. kan je mooi buiten het seizoen om. Als je reservewiel wilt behouden kost het wat ruimte. Maargoed heb de heenweg graag ruimte genoeg. Op de terug weg moet er altijd meer mee. :pieker:

@Blackokkie2 Staat wel op het lijstje maar eerst andere dingen die niet maar paar keer per jaar gebruik. haha
 
Bovenaan Onderaan