Loopvlakkettingen ervaringen!

Topic in 'Kodiaq' gestart door hendrik38, 23-06-2019.

 1. bartg

  bartg Senior Member

  @FTAS gebruik je de lange of korte pin om de ketting af de velg te houden?
   

 2. FTAS

  FTAS Lid

  Ik heb de lange gebruikt en dan de tweede richel. Zo had ik ruim voldoende afstand tot het lichtmetaal en trok de ketting zichzelf mooi rond de band na 2-5 meter rijden. Het lukt misschien ook met de korte, niet geprobeerd aangezien iedereen het hier over de lange pin had.
   
 3. Koen173

  Koen173 Lid

  Voor diegene die nog een goed adres zoeken voor loopvlakkettingen. Nieuwe kettingen, al dan niet ingeruild maar ongebruikt, met tekst en uitleg inclusief proefmontage. Ik ben er zeer over te spreken, €250 voor een set! Blijft een hoop geld maar het scheelt toch weer met menig webshop en je weet bij Cees direct dat ze goed passen. Ik heb er een set Rud Centrax vandaan, de vorige versie die dikkere schakels heeft en een spanband in plaats van het (ietwat ielige ) spantouwtje. Moesten 2 schakeltjes bij en past perfect!
   
  Last edited by a moderator: 25-02-2020
 4. Koen173

  Koen173 Lid

  PM voor het adres ( want ik mag geen reclame maken, begreep ik net, mijn excuus! )
   
  Peter-036 vindt dit leuk.
 5. Martini7

  Martini7 Lid

  Thanks, zal eens kijken.. moet er wel een BTW bon zijn.. als die er niet is kan ik ze net zo goed bij een webshop nieuw (zakelijk) kopen..
  Je mag dit soort artikelen nl. zakelijk aanschaffen en dan bijv. het bedrag ex btw als netto eigen bijdrage aftrekbaar maken op je bijtelling.. ;) Kost je werkgever geen euro en scheelt jou de BTW + loonheffing..
   
  Peter-036 vindt dit leuk.
 6. Koen173

  Koen173 Lid

  Echt? :shocked: Dat wist ik niet...
   
 7. EdK

  EdK Forumguru

  Mag je de website hier niet posten ??
   
 8. Koen173

  Koen173 Lid

  Particulier verkoper via mp
   
  EdK vindt dit leuk.

Deel deze pagina