Kodiaq RS

Topic in 'Kodiaq' gestart door Tuulster, 11-06-2018.

 1. EdK

  EdK Forumguru

  Simply clever spullen eerste 14 foto's en hierna de rest 01_KODIAQ_RS_sc.jpg 02_KODIAQ_RS_sc.jpg 03_KODIAQ_RS_sc.jpg 04_KODIAQ_RS_sc.jpg 05_KODIAQ_RS_sc.jpg 06_KODIAQ_RS_sc.jpg 07_KODIAQ_RS_sc.jpg 08_KODIAQ_RS_sc.jpg 09_KODIAQ_RS_sc.jpg 10_KODIAQ_RS_sc.jpg 11_KODIAQ_RS_sc.jpg 12_KODIAQ_RS_sc.jpg 13_KODIAQ_RS_sc.jpg 14_KODIAQ_RS_sc.jpg
   
  Spector vindt dit leuk.

 2. EdK

  EdK Forumguru

  simply clever part 2: 14_KODIAQ_RS_sc.jpg 15_KODIAQ_RS_sc.jpg 16_KODIAQ_RS_sc.jpg 17_KODIAQ_RS_sc.jpg 18_KODIAQ_RS_sc.jpg
   
 3. EdK

  EdK Forumguru

  interieur.

  01_KODIAQ_RS_int.jpg 02_KODIAQ_RS_int.jpg
   
 4. EdK

  EdK Forumguru

  Nu hebt ik nog een 55 foto's van het exterieur !
  Posten of laat maar ??
   
  Base77, Gummybeer en CDK vinden dit leuk.
 5. philippe bakker

  philippe bakker Forumguru Donateur

 6. MaxN

  MaxN Forumguru Donateur

  Op mobile.de staan de eerste al te koop. Meesten tussen de 55 en 60k te koop. Zal in NL wel 60+ vanaf zijn.
   
 7. EdK

  EdK Forumguru

  Flink doorwerken en sparen..... kun je ook zo'n mooie kopen....
  Kwijl je tenminste niet meer in het brooddeeg...:D:D
   
  MaxN vindt dit leuk.
 8. philippe bakker

  philippe bakker Forumguru Donateur

  Ga ik niet kopen se. Ik durf geen diesel meer kopen.
   
 9. Dennis123

  Dennis123 Lid

 10. Japanese Power

  Japanese Power Forumguru Donateur

  Volgens Skoda bestelbaar vanaf € 61.490.
  Flink aan de prijs voor een vanaf-prijs.
   
 11. CDK

  CDK Forumguru Donateur

  Ok, maar wel al adaptief onderstel en 20” wielen. De optielijst zal niet heel groot zijn vermoed ik. Bij 65k zal het wel ophouden denk ik.
   
  Japanese Power vindt dit leuk.
 12. Renevvv

  Renevvv Nieuw lid

  Prijs valt nog redelijk mee. Er komt alleen al 7-8k aan extra BPM bij door de uitstoot tov de normale 2.0TDI. En standaard meer opties.
   
 13. EdK

  EdK Forumguru

  De volledige tekst en dus de prijs.

  [​IMG]
  • Prijs Skoda Kodiaq RS bekend
   [​IMG]
   [​IMG]



   Vanaf heden domineert de Kodiaq RS het leveringsgamma van Skoda's grootste SUV. We weten nu ook wat die auto moet gaan kosten.

   Skoda's Kodiaq is niet alleen de eerste SUV van het merk die leverbaar is als zevenzitter, maar ook de eerste SUV waarvan het merk een RS-versie levert. In oktober stelde de Tsjechen de sportiefste smaak van die Kodiaq digitaal aan de wereld voor en nu kunnen we melden welk bedrag Skoda er minimaal voor wil ontvangen.

   Op het prijskaartje van de Kodiaq RS staat een bedrag van € 61.490. Voor dat geld krijg je een Kodiaq met een 240 pk en 500 Nm sterke 2.0 TDI-biturbo in de neus, een dieselmotor die we ook kennen van bijvoorbeeld zijn neef Tiguan. Een sprintje vanuit stilstand naar een snelheid van 100 km/h is in 6,9 seconden voorbij. Zijn topsnelheid ligt op 221 km/h.

   De Kodiaq RS is vierwielaangedreven, heeft in alle gevallen een DSG-transmissie én beschikt standaard over Dynamic Chassis Control (DCC), waarmee het karakter van de auto in de standen Eco, Comfort, Normal, Individual, Snow en Off-road valt te zetten. De Kodiaq RS staat op 20-inch lichtmetaal en is vanbuiten natuurlijk aangekleed met sportiever ogende bumpers. In het achterste exemplaar zijn twee uitlaateindstukken geplaatst. Vanbinnen is de Kodiaq RS bekleed met een combinatie van leer en alcantara.

   Bestellen kan per direct.
   
 14. Dennis123

  Dennis123 Lid

 15. Dennis123

  Dennis123 Lid

 16. sitechris

  sitechris Forumguru Donateur

  De cijfers geven mij vooral aan hoe inefficiënt een SUV is. Hij zuipt meer, is aanzienlijk minder snel en je betaalt er meer geld voor. Het ziet er leuk uit hoor en het rijdt ongetwijfeld echt niet verkeerd maar het blijft een (verkeerd) compromis. Een Superb of Octi Combi met dezelfde motor (helaas niet leverbaar) zou altijd mijn voorkeur hebben.
   
  Laatst aangepast: 15-12-2018
  MarcoO2 vindt dit leuk.
 17. s-line

  s-line Forumguru

  Ik ben alleen bang dat de diesels in Nederland niet veel verkocht gaan worden... aangezien de diesel straks niet meer kwijt te raken is.
   
  MennoW vindt dit leuk.
 18. sitechris

  sitechris Forumguru Donateur

  Voor 61k sowieso niet.
   
 19. Japanese Power

  Japanese Power Forumguru Donateur

  Mooi dat commentaar van AutoBild in de 41e minuut. Je koopt deze Kodiaq voor onder de 50.000. Voor 49.990 eurootjes om precies te zijn. Moet je natuurlijk niets meer aanvinken op de optielijst.

  Lang leve de BPM...
   
 20. s-line

  s-line Forumguru

  Maar misschien zit er standaard al genoeg op. Ik kocht mijn octavia RS in 2007 ook zonder extra optie’s en nooit iets gemist... en de rest zoals ik hem wil hebben staat toch niet in de optielijst!:D:jaja:
  En met verkoop na 3,5 jaar was er niemand die zeurde over wat er wel of niet op zat.
  Met andere woorde ik zou best een Staandaard kodiaq rs aanschaffen als ik er voor in de markt zou zijn. Maar dat ben ik niet..:tongue:
   

Deel deze pagina