Jesko zijn EK3 Civic (Bushi)

Status
Niet open voor verdere reacties.

JeSko

Forumguru
Ja je kan er wel echt iets van maken hoor @Kanerr , Jazz'js zijn in de Honda community, zeker in Amerika, erg gewaardeerd, alleen noemen ze daar Fit.
 

JeSko

Forumguru
Binnenkort misschien nieuws ivm de Civic. Intussentijd rijd ik eigenlijk al een poosje rond in dit :) dus haast is er gelukkig al lang niet meer bij geboden, de herfst winter gaat hem moeten worden voor de shitbox Civic.

20230712_104424.jpg
 
Laatst bewerkt:

JeSko

Forumguru
@hemi24

Ja zelfs de kleur schreeuwt gepensioneerd :D maar rijd prima en zit goed in de opties, het is ook wel eens leuk om nergens naar te moeten kijken, zoals politie, drempels, putten in de weg, maar mis het laag rijden wel al.
 
  • Leuk
Waarderingen: Tees

SuperBeeb

Forumguru
Bedoel de afgelopen 10-15 jaar. Alleen de Jazz met z'n praktische achterbank sprong er nog uit (ok, en de NSX). Maar van huidige Civic en alle SUv's word ik niet echt enthousiast.
A propos: hierboven is geen Shuttle, maar een Accord Aerodeck. CRX, Prelude, Legend, ook allemaal auto's met karakter.
 

JeSko

Forumguru
Wandel je met de koters naar hun schooltjes, moet je door het drukke centrum van Meerhout, geen probleem want ze hebben daar verkeerslichten en scheve enkelbrekende voetpaden, zie je dat ze de verkeerslichten aan het vervangen zijn, tof moet ook gebeuren, vervolgens merk je een hoop getoeter en verkeersagressie op, heh wat is daar gaande? Ahja, geen flikken te bespeuren... dus je legt tijdens het spitsuur en begin vd schooltijd het drukste punt van Meerhout lam om alle verkeerslichten te vervangen, maar vind het niet nodig om een agent aan te stellen die het verkeer regelt? Sjans dat onze belastingscenten goed besteed worden aan meer nuttige zaken dan verkeersveiligheid.

Screenshot_20231010_090311_Gallery.jpg
 
Laatst bewerkt:

Captain Hook

Forumguru
Maar getoeter en verkeersagressie wordt toch door de automobilisten ZELF veroorzaakt? M.a.w. de 'reguliere' Belgische bestuurder is niet zo aardig... :pieker:

BTW: agenten die het verkeer regelen? Dat kennen we al jarenlang niet meer in Nederland. Zeker niet als het geplande wegwerkzaamheden betreft. Dan worden er verkeersregelaars ingehuurd om b.v. missende verkeerslichten tijdelijk te vervangen.
Maar dat is dan natuurlijk wel een taak van de gemeente/aannemer die die werkzaamheden laat uitvoeren...
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan Onderaan