Ervaringen Skoda center De Meern

VEEJAY

Forumguru
Ach ja, SCU vraagt ABT prijzen en laten het dan bij SEAT Meerkerk (slecht) chippen, maar dat is niet mijn verhaal.

Mij werd achteraf xenon geadviseerd bij de bestelling van mijn leaseauto, was hetzelfde af fabriek volgens de verkoper... Niet dus, zat ik met ellendige aftermarket xenon die regelmatig uitviel wat SCU niet kon oplossen, maar ikzelf opzoek ben gegaan naar een goede leverancier van aftermarket lampen. Af fabriek zijn het namelijk hele andere Xenon lampen (zwarte ronde bollen).

O ja en verzoeken voor een proefrit niet op reageren, niet bij mijn schoonpa voor een Yeti (heeft toen een Duster gekocht) of mijzelf voor een Octavia 1.8TSI (heb nu een bmw).
 

CDK

Forumguru
@Michael83 dat is balen zeg, banden wisselen is specialistenwerk, kan je een plaatje van je velgen posten? Repareren in de vorm van bijwerken moet je niet accepteren, dat blijft namelijk nooit lang mooi, bij een gepolijst vlak op de velg is een nieuwe set sowieso de enige goede mogelijkheid, velgen in 1 kleur kan je eventueel laten stralen en poedercoaten / spuiten. Hou ons op de hoogte a.u.b.
 

Michael83

Senior Member
Zal proberen de foto's te posten

Als troost is de doos binnen met Ledjes en zwarte bumperstrip, heb ik toch wat te doen als afleiding dit weekend...

ImageUploadedByTapatalk1416011936.842775.jpg
ImageUploadedByTapatalk1416011952.154117.jpg
ImageUploadedByTapatalk1416011961.951272.jpg
ImageUploadedByTapatalk1416011971.812174.jpg
ImageUploadedByTapatalk1416011986.259406.jpg
 

Michael83

Senior Member
Was er nog een vergeten, misschien wel de ergste. Het is geschaafd en opgekruld. Lijkt er op dat de klem waar de velg in ligt niet goed vastgezeten heeft of iets dergelijks...
 

Bijlagen

  • uploadfromtaptalk1416037042916.jpg
    uploadfromtaptalk1416037042916.jpg
    1,7 MB · Weergaven: 83

CDK

Forumguru
hier moet je echteen nieuwe set voor eisen en met minder absoluut geen genoegen nemen, desnoods je rechtsbijstand er op zetten, bizar zeg hoe ze dit voor elkaar gekregen hebben :cry::cry::cry:
 

EdK

Forumguru
Goh als je een prijsvraag had geopend hier waar deze banden verkracht waren dan had ik echt kwikpit als antwoord gegeven.

Enne nieuwe velgen eisen ( niets repareren ) en laat hun de oude dan maar lekker houden en repareren en in de showroom te koop aanbieden....
Stelletje knoeiers, net of die blonde receptioniste ze vervangen heeft met haar gelakte nagels ......pfffffff
 

EdK

Forumguru
Nee ken haar niet, ben der zelfs nooit geweest, maar zodra een dealer groot word en een receptie krijgt zetten ze er altijd blond achter ......:deuk::deuk:
 

Pendragon

Forumguru
Precies wat de anderen zeggen. Nieuwe velgen eisen! En anders bij Pon klagen. Dealer SCU is volgens mij familie als ik me het goed herinner.
 

CDK

Forumguru
repareren = volgend seizoen alsnog voor lul rijden met de spreekwoordelijke gebakken peren
 

Michael83

Senior Member
Ik ga toch voor repareren, met de garantie dat het perfect gerepareerd wordt.
Er werd gezegd dat de monteur die schade van de laatste foto al had gezien voor hij bezig ging. Ik wist niet wat ik hoorde!

1: waarom melden ze mij dat niet?
2: de andere schade had hij wel gezien?
3: ik heb de auto niet gewassen en de dag na reparatie was de kras vrijwel schoon, dus Móet het wel door hun gekomen zijn, en ik ben echt héél zuinig met de wagen...

De velgen worden deze week gerepareerd, en hopelijk eind vd week klaar.

Net als dat ik klaar ben met hun.

Hier ga ik NOOIT meer naartoe, en ik adviseer ieder dit met mij te doen.
 
Bovenaan Onderaan