Ervaringen bij Romi Automotive / De Navigatiekoning

Der Einser

Forumguru
Ik zit na te denken om een Columbus aan te schaffen en ben eens gaan rondneuzen op diverse sites.
ZO kwam ik via marktplaats ook terecht bij Romi Automotive en De Navigatiekoning.

Heeft iemand hier ervaringen bij deze bedrijven?
De prijzen zijn namelijk vrij laag en daardoor interessant, maar ....
Ik lees ook wat negatieve reacties / ervaringen.

Graag jullie reactie!
 

TooTall

Forumguru
Ik heb contact gehad met verschillende "bekende" navi-specialisten, vanop forums etc. Mijn eisen zouden volgens hun 1.200,00€-1499,00€ kosten. Wat binnen mijn verwachtingen viel.

Ik heb ook contact gehad met Romi. 759,99€. Alles heel vriendelijk en professioneel. Maar ook ik heb verhalen gelezen "ze laten je de navi zien, serienummer en dergelijke in orde; bij de installatie mag je niet aanwezig zijn, achteraf heb ik zelf de navi uitgebouwd en het was een andere eenheid, serienummer weggeslepen en opgevuld met filler. Overduidelijk gestolen dus.

Ik heb ook contact gehad met de Navigatiekoning. 599,99€. Alles heel vriendelijk en professioneel. Geen slechte ervaringen over gelezen. Vraag wat de herkomst van de navi was, antwoord "komt uit Duitsland"

Dusja. Geen idee...Als je met Romi een afspraak maakt, je vraagt om hem op voorhand te zien, alles lijkt ok, je betaald, je loopt naar buiten, tsja. Goedkoop interdaad. Dan kunnen ze achteraf al niet de eenheid wisselen. Maar je kan er ook aankomen, en dan ineens "ja maar die hebben we niet meer, die hebben we net verkeerdelijk meegegeven aan iemand anders, maar we hebben wél deze nog..."

Ik ben ooit eens naar Roosendaal gegaan, voor een setje winterbanden. Alles heel aangenaam. Tot ik daar kwam. Niemand deed open op het adres, bellen naar verkoper en niemand nam op. Ineens een gastje op een fiets, "EI EI GIJ MEEKOMEN, LIGGEN OM DE HOEK IN GARAGE, KOM, ALLES OK, KOM". In de auto gestapt, blokje rond, fietser stond met 4 mannen te babbelen op de hoek van de straat. Gewoon doorgereden. Dag erna kreeg ik een email met de vraag wat er mis was.

Was misschien een goeie deal geweest, misschien hadden ze een mes in mn ribben gestoken voor 300€. Maar daar kom ik liever niet achter. Daarom dat ik voor zo'n dingen altijd minstens met 2 ben, en het geld zich niet op mij zal bevinden.

Ik heb er ook even over gedacht, in alle eerlijkheid, "wat maakt het uit moest het gestolen zijn? Ik weet van niets? En de prijs is minder dan 50% van de "reputabele" verkopers!" Maar ergens is iemand wel heel lelijk wakker geworden dankzij die gasten.

Dus nee, uiteindelijk besloten het niet te doen :)
 

albertus45

Nieuw lid
gisteren voor mijn collega bij romi automotive in het dorpje kruistraat een navigatie systeem in laten bouwen. bij aankomst ben ik netjes ontvangen en heb duidelijke info gekregen over de mogelijkheden die het navigatie systeem heeft die ze hebben in

gebouwd. bij de inbouw mocht ik gewoon zelf bij zijn en ze hebben het navigatie systeem er ingebouwd wat ik had gekocht, gezien bovenstaande negatieve reactie heb ik er constant bij gestaan en in de auto gezeten toen ze deze inbouwde. ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben ,keurig netjes vakkundig ingebouwd en alles weer netjes afgewerkt. toen auto klaar was nog onder genot van kop koffie wat nagepraat.de monteur kwam zeer netjes over ,ik beveel echt dit bedrijf aan voor uw navigatie systeem ,kort gezegd betaalbaar, vakkundige inbouw en klaar terwijl u wacht .ik ga zeker als ik weer een auto verkoop en deze heeft een navigatie systeem nodig weer terug naar dit bedrijf.
 

albertus45

Nieuw lid
snap er niks van ik heb gelukkig een goede ervaring en ga het mn andere klanten die het eventueel nodig hebben zeker dit bedrijf aanbevelen.
 
Bovenaan Onderaan