USB-opening dashboard

Fleu

Lid
AndreM, dank voor het zeer duidelijke filmpje. Heb er goed naar gekeken en daarna gedaan wat je adviseerde. Maar op de een of andere manier kan ik toch geen bluetooth verbinding maken. Ben daarop naar de dealer geweest (waar ik er al eerder voor was.). De man die mij hielp kwam er ook niet uit, raakte in twijfel en had het over verschil tussen 'voorbereid zijn' en 'connected zijn'. Ook zei hij dat er eigenlijk een Garmin (?) in moest wat ik in twijfel trok. Afijn, ze hebben er een 'specialist' voor in huis, maar die was er vandaag toevallig niet. Morgen echter wel en dan rij ik er weer naartoe. Wordt vervolgd.
 

AndreM

Forumguru
@Fleu, ik merk dat die monteur geen verstand van heeft.
Als jij een Garmin had moeten hebben, dan zou je geen USB aansluiting in je Dashboard hebben, zie afbeelding. Aan deze Garmin steun zitten alleen kontakten.
Op de website van autopar staat ook vermeld dat deze houder alleen voor de Citigo is van voor de facelift in 2016.

p.s. ik zag dat je als nieuw lid nog niet heb voorgesteld in Meet en Greet. Dit wordt hier erg op prijs gesteld en misschien woont er iemand bij jou in de buurt met een Citigo die jou kan of wil helpen?

4FDA491D-1295-4FD8-8A20-2826316AA54F.jpeg
 
Laatst bewerkt:

Fleu

Lid
Vandaag is het in orde gekomen. Ze (autobedrijf A-Point) hebben het allemaal voor me uitgezocht en inderdaad was mijn auto (toch!) voorbereid op die Fun&Move Citigo-voorziening. Een techneut heeft vervolgens vandaag alles voor me 'ingesteld en verbonden' en het werkt: de navigatie, de metertjes, de gadgets als benzineverbruik et cetera. Eigenlijk is het enige dat nog ontbreekt die speciale Up-Mii-Citigo-mobielhouder. Maar daar heb ik inmiddels een simpele uitklapbare mobieltjesklem voor gekocht die prima werkt - en minder opvalt dan die 'kraaienpoot'.
Kortom, na mij eerst verkeerde info te hebben gegeven ('uw uitvoering heeft die optie niet.'), heeft men me nu, na mijn geklaag dat ik 'van anderen had gehoord dat deze optie er wel in moest zitten', wél goed geholpen zodat voertuig en mobieltje nu ineens heel leuk samenwerken. Dank daarom aan iedereen die mij op dit forum hierover heeft geadviseerd.
 
Bovenaan Onderaan