Skoda Offline - en alle andere VAG merken

Topic in 'Skoda nieuws' gestart door RPeter, 17-03-2020.

 1. RPeter

  RPeter Actief lid

  Het was te verwachten maar is nu bevestigd.
  Zij die wachten op een nieuwe 'kar' zullen extra geduld moeten oefenen.


  Volkswagen sluit alle fabrieken in Europa, twee tot drie weken lang
  De Duitse autogroep Volkswagen gaat alle fabrieken in Europa sluiten. Dat zou twee of drie weken lang het geval zijn, afhankelijk van de evolutie van het coronavirus hier. Het gaat om alle onderdelen van de groep, dus ook Audi, Skoda, Bentley en vrachtwagenproducenten zoals MAN en Scania. In Spanje, Portugal, Italië en Slovakije waren de fabrieken van de VW Group al eerder gesloten. Bij Volkswagen en de filialen werken in totaal meer dan 300.000 mensen, de meesten in Europa.

  Bron: https://www.vrt.be/vrtnws/
   

 2. WhiteSuperB

  WhiteSuperB Forumguru Donateur

  Logisch dit, benieuwd hoe snel andere industriële giganten gaan reageren nu. Wel jammer voor mensen die nu langer op hun nieuwe auto moeten wachten, en mijn gevoel zegt dat het nooit bij die drie weken gaat blijven. Dit word zoals vele specialisten al hebben aangegeven, een proces van 2 tot 6 maanden. Benieuwd hoe dit alles verder gaat evolueren.
   
 3. RPeter

  RPeter Actief lid

  In het zelfde artikel:
  ..."Gisteren (edit: 16 maart 2020) kondigden de Franse autogroepen Renault en PSA al aan dat ze alle fabrieken in Europa sluiten.
  PSA omvat Peugeot, Citroën, DS,
  maar ook het Duitse Opel en het Britse Vauxhall. Fiat Chrysler, dat van plan is te fuseren met PSA, heeft al eerder de fabrieken gesloten en ook Ford doet dat in Europa."...
   
 4. fanSkoda

  fanSkoda Forumguru

  Hebben dan al die robots in de fabrieken dan ook kans op COVID-19?
  En steken die de elektronica dan aan met een virus? Brrrrr.

  Sterkte toegewenst, mensen.
   
 5. leon-cupra

  leon-cupra Forumguru

 6. The-Wobs

  The-Wobs Lid Donateur

  De bestelde E- Golf komt nu vast een paar maanden later, als ze die lijn nog op gaan starten. Het is niet anders, mensen gaan voor.
   

Deel deze pagina