Kinderzitjes in Citigo

Topic in 'Citigo' gestart door Eline, 30-05-2012.

Topicstatus:
Dit topic is gesloten voor reacties.
 1. Ridley

  Ridley Forumguru

  Vandaag even bij Seat dealer de Mii bekeken maar de ruimte achterin is niet zo heel veel minder als achter in de Faab. Geen probleem in mijn ogen.
   

 2. Eline

  Eline Nieuw lid

  Ik kwam gisteren een Up tegen op de parkeerplaats bij mijn werk en toen hij er 's middags nog stond heb ik toch even van de gelegenheid gebruik gemaakt door de ruiten te gluren naar de achterbank. Die heb ik vervolgens even vergeleken met mijn eigen achterbank en ik kwam tot dezelfde conclusie als Ridley. En volgende week kan ik op woensdag alvast bellen naar de dealer of de Citigo's al binnen zijn en als dat zo is mag ik woensdag al rijden of in ieder geval passen!
   
 3. Bakkertje

  Bakkertje Forumguru

  Volgens autoweek.nl is de Fabia toch wel een stukje groter.
  Afstand tussen de rugleuning voor en achter
  Citigo 560 - 760
  Fabia 615 - 845

  Afstand pedalen tot rugleuning
  Citigo 940 - 1115
  Fabia 920 - 1140
   
 4. cvegreen

  cvegreen Forumguru

  Bakkertje, leuk dat je zo eens de verschillen naast elkaar zet. Wat ik vreemd vind is, dat de afstan van de pedalen tot de rugleuning voor groter is bij de citigo dan van de fabia. Dus past een iet of wat grotere chauffeur beter in het kleine autootje
   
 5. Bakkertje

  Bakkertje Forumguru

  De minimale afstand is inderdaad iets groter, bij de Fabia zou je dus verder naar voren kunnen dan in de Citigo. Bij VW heb ik overigens ook al even in de UP gezeten en qua beenruimte voorin viel het me echt niet tegen.
   
Topicstatus:
Dit topic is gesloten voor reacties.

Deel deze pagina