Het kleine Citigo eiV bestellingen en levertijden topic

ja ik zag ook al dat hij enorm in prijs gestegen was.
Wat betreft het vroegtijdig van het contract af willen vertelden ze mij zelf ook al er zullen zat geïnteresseerden zijn voor onze prijs.

Maargoed als hij het straks weer doet bevalt het prima.

Ik mag de demo houden zo lang als het duurt gezien ze op de Nederlandse markt toch allemaal op zijn is de demo niet zo heel erg belangrijk vinden ze.
 
Laatst bewerkt door een moderator:

Solar charged

Nieuw lid
No 21 uit lijstje gisteren afgeleverd. 1e laadsessie met lader van Laadpaal24 EV Hub aangesloten op separate 3 fase "kookgroep" van 3 x 16A van iets onder halfvol naar vol 3 uur, max 200 km. Dit zou na enkele sessies omhoog moeten gaan. Rijden gaat heerlijk soepel en vlot, verbruik 16 a 17 kw/u per 100 km. Bij topsnelheid geeft de meter 140 km/u aan. De Skoda Connect app werkt niet volledig; je kunt nog geen plan instellen voor opwarmen (of koelen in de zomer) als ie aan de lader hangt. Hoop dat er zsm een update komt.
 

Bijlagen

  • Laadpaal specifikaties.pdf
    1,1 MB · Weergaven: 25

bokirules

Senior Member
@Solar charged
Gefeliciteerd met de levering en veel veilige kilometers gewenst. Nog ff de puntjes op de i en vollop lekker genieten :thumbsup:
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Goedenavond,

In de prijslijst staat dat ramen tinten 70 euro kost.. wij zijn dit vergeten. Zou dit ook nog achteraf kunnen bij de garage....
 

bokirules

Senior Member
De originele kleuring niet dit wordt aan de fabriek kant en klaar geleverd... Wel kan er later folie in geplakt worden.
Ik zou dan wel eerst informeren wat het bij de garage kost. En informeer ook eens bij een car wrap bedrijf... Let wel dat je dan de wat betere zaak gebruikt...er zitten de nodige prutsers tussen.
Maar het is nooit het zelfde als vanaf fabriek...

Ik heb bv (zonder reclame te maken) bij https://www.sign2sign.nl/car-creation/ het nodige laten wrapped en kleuren.
En mijn witte citigo gaat er ook aan geloven.
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Die sunset ramen zijn getint glas, maar je kunt bij een gespecialiseerd bedrijf je ramen naar wens laten kleuren (folie). De dealer zal er niet veel aan kunnen doen.


wij konden opeens veel eerder een auto krijgen ivm annulering, die was geheel zoals de onze alleen zonder de sunset....
heeft de dealer achteraf laten doen op onze aanvraag,

mijn idee is dat zelfs nog wat netter omdat je zelf kon kiezen...
wel opletten idd geen beunhaas want dan is het minder mooi

dus bij ons was het gewoon mogelijk
 

bokirules

Senior Member
Het is natuurlijk altijd een vraag waard...

Citaat verwijderd
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Ik heb ze vandaag gebeld en hij ging het even navragen... in de folder staat dat het 70 euro kost. Dan betaal ik dat wel!
 
Vanmiddag hebben we contact gehad met de dealer. en ze denken dat het ergens in het accupakket zit met nadruk op denken?

de auto gaat deze week naar pon leusden
En dan wachten we maar weer af
 

Benjamin Ben

Nieuw lid
Vanmorgen uurtje gaan rijden met de demo van auto Poppe. Rijdt echt prima, en je waant je zeker niet in een kleine auto. Lekker snel ook in vergelijking met het upje van mijn vrouw.
Levering staat vooralsnog gepland voor week 19 (begin mei) Even geduld dus nog :cry:
 

Gitty up go

Nieuw lid
Ondertussen ook al een dagje onderweg, de dealer belde dinsdag dat hij al klaar was en mochten hem dus gistermorgen al ophalen. Eigenlijk rijd het voor een kleine auto heel erg goed, vooral de tussen acceleratie is lekker vlot en het lage zwaartepunt maakt hem echt een lekkere auto om om b wegen lekker door te rijden.
1 irritatie puntje, mijn dashboard staat op duits ( klokken, verbruik, actieradius) en krijg niet gevonden hoe dat uit moet
2e puntje is dat de skoda move & fun app schijnbaar niet meer werkt.

Heb nog geen laadpaal dus van 45% naar vol duurt bijna 10 uur op de bijgeleverde lader maar in principe is dat geen probleem want rijden toch bijna nooit meer als 50 km per dag. Op dit moment geeft hij bij een volle actie een actieradius van 180 km aan maar dat schijnt na een tijdje gebruik beter te worden.

Verder tot nu toe erg blij mee en mijn vrouw nog meer want die is weer lekker mobiel
 
Bovenaan Onderaan