Handige linkjes

O2_1.2TSI

Actief lid
Handige site om te berekenen of je auto geschikt is om een bepaald type caravan of vouwwagen te trekken: http://www.caravantrekker.nl/
Tip als het om een vouwwagen gaat: Bij "Merk Caravan" moet je helemaal onderaan zijn en "vouwwagen / bagagewagen" selecteren. Voor de rest wijst het zich vanzelf.
 

MarcoO2

Forumguru
Op deze site kan je handleidingen en catalogi downloaden. Nog lang niet volledig, maar wel leuk! Zo heb ik net de brochure van de Koenigsegg CCX gedownload. Voor later, als ik groot ben... :grin:
 

MarcoO2

Forumguru
@ Oppie: dank voor het meedenken. Die link staat er al wel tussen, maar kan me voorstellen dat je er overheen kijkt.

Iedere keer nadat er weer een aantal aanvullingen zijn geweest, werk ik de lijst bij en zet die in de (op dat moment) meest recente post. Ik werk dus niet de startpost bij.
Dit topic is eigenlijk ook een soort noodoplossing wegens het ontbreken van een soort "favorieten-optie", zoalng die er niet is houdt ik dit topic bij. Als ik me echt een keer verveel, kan ik wel eens een verdeling maken. Maar da's een aardige klus, heb ik nu even geen tijd voor/ zin in.

Gelukkig kan iedereen doen wat ik tot nu toe telkens doe (de lijst up to date houden en bewerken), dus een ieder die zich geroepn voelt om verbeteringen aan te brengen: be my guest!
 

MarcoO2

Forumguru
Thanks!!!!

Hoi Ben eens gaan spitten op het internet en heb een russische site gevonden die gewoon heel het ETKA online hebben gezet!!! Deze heb ik door google translate heen gehaald en er komt een aardige vertaling uit. Dus voor de mensen die nog eens wat willen opzoek, zowel voor skoda, seat, vw en audi alle modellen.

http://translate.google.com.ar/tran...=http://etka.auto2.ru/epc/cat/vw/PO/1975/403/

Wist alleen niet waar ik hem in het forum moest plaatsen. Anders graag de mod ff aanpassen.
 
E

Ex-lid 2926

Dit vind ik zelf ook een hele mooie. http://bestsellingcarsblog.com/
De verkoopcijfers van heel veel landen op onze aardbol. Heel veel interessant leesvoer, aangevuld met mooie foto's. Je ziet auto's waar je nog nooit van gehoord hebt.
Dan worden de levertijden van een aantal Octavia modellen ook verklaarbaar. In augustus stond de Octavia in zowel Oostenrijk als Zwiterland op plaats 2, achter de VW Golf.
In Tsjechië is ruim 13% van de verkochte auto's een Octavia en dus verreweg de meest verkochte auto.
 

Cordoba

Forumguru
Vanmiddag aan het klooien geweest om de batterij in de klapsleutel te wisselen (ik had nog maar een bereik van een goeie meter met de AB), in het instructieboekje van mijn Fabia staat gek genoeg wel, hoe je de batterijen van een gewone sleutel met AB moet verwisselen, maar van de klapsleutel staat wel uitgelegd hoe de knoppen behoren te werken, maar niet hoe je ze open maakt om de batterij te wisselen. Met 'RTFM' schiet je dus niets op, daarom op YouTube een paar instructie filmpjes gezocht, en daar heb je dus wel iets aan:
- vervangen batterij klapsleutel (meest duidelijke filmpje)
- filmpje 2 vervangen batterij klapsleutel
Hoewel in het filmpje VW-sleutels gebruikt worden, zitten de sleutels identiek in elkaar als mijn Skoda-sleutels.
 

EdK

Forumguru
Tsja links is ergens in 2010 ofzo als topic begonnen dus er zal wel een linkie tussenzitten die t niet meer doet dan
 

hpolie

Senior Member
Tsja links is ergens in 2010 ofzo als topic begonnen dus er zal wel een linkie tussenzitten die t niet meer doet dan


Dat is ook geen ramp, als ik er een tegen kom die niet werkt dan probeer ik die wel te achter halen en hem dan hier werkend neer te zetten. MarcoO2 hoef het toch ook niet allemaal eerst te controleren, hij heeft er zo te zien al genoeg werk aan gehad.

Henk
 
Laatst bewerkt:
Bovenaan Onderaan