GROEPSAANKOOP Chip/DSG Tuning @ TVS Engineering / DSG-Dokter

Neem jij deel aan DEZE groepsaankoop?


  • Totaal aantal stemmers
    81
  • Opiniepeiling gesloten .
Status
Niet open voor verdere reacties.

Frup

Forumguru
Varsseveld ligt zowat in het midden van NL, maar dan een beetje naar 't oosten...
Bovendien specialisten zoals TVS zitten niet echt dik gezaaid, en je moet het zien als een mooie rit om het verschil te vergelijken op de heen- en terugweg... :tegek:
Da's waar. Maar ik heb VVT in Marum bijna om de hoek. En ik rij elke dag al naar Zwolle heen en weer. Ik ga er nog eens over denken ... en een budget aanvraag doen :maakmegek:
 
  • Leuk
Waarderingen: CDK

Tuur71

Senior Member
@Corne, Ik heb ook ja gestemd. Hoe groot acht jij de kans dat TVS inderdaad weer een korting actie gaat geven? En op welke termijn denk je dat te weten? Eind mei is nog 2 maanden weg en voordat eea dan geregeld is zijn we er vast al 3 verder. Begrijp me niet verkeerd hoor, ik waardeer dit initiatief zeer, maar ik wil het graag ruim voor de zomervakantie voor elkaar hebben. En korting is natuurlijk altijd mooi ;)
 
  • Leuk
Waarderingen: CDK

CDK

Forumguru
@Tuur71, die kans is 100%, weet niet wanneer je precies op vakantie gaat, maar dat moet zeker lukken.
Als we eerder op een stuk of 15 mensen zitten, waarna er als het puntje bij het paaltje komt dan 10 overblijven (dit in verband met de gebruikelijke afhakers die van moeders thuis op het laatste moment toch niet mogen) kunnen we dit snel geregeld hebben. Ik heb Rico van TVS al gesproken en vandaar dat ik zijn e-mailadres en whatsapp nummer al in de startpost gezet heb ;)

Edit: we zitten al op 9 mensen, dus het gaat lekker in een dag tijd.
 

Tuur71

Senior Member
Da's goed om te horen! En ik heb moeders al voorzichtig ingelicht. En ook gewezen op de kosten van een vervanging van de koppeling na de garantie. Ik neig trouwens naar een dsg+motor tuning. Ook ivm tijden met CV. Vandaar dat ik het voor eind juni voor elkaar wil hebben.
 
  • Leuk
Waarderingen: CDK

Spinal

Forumguru
En nummer 10 is binnen ( =ikke) maar dit is wel onder voorbehoud, ik wil eerst weten wat een stage 1 chip gaat kosten. Met mijn vorige auto was ik ook klant bij TVS en volgens mij ben ik jou @Corné de Kluijver een keer tegen gekomen. Ik was daar voor een her aftelling van mijn Seat Leon na montage van een grotere turbo en jij voor een DSG aanpassing. Ik kan me vergissen maar veel mensen rijden er niet rond in een Superb 3.6 met een aangepaste uitlaat die veel kabaal maakt.
Ik ben zeer tevreden over hun werkwijze en expertise en vandaar mijn interesse om hem daar te chippen.
 
  • Leuk
Waarderingen: CDK

Haderach

Senior Member
Ja gestemd onder voorbehoud van prijs en het leveren van de wagen, interesse in motor + dsg.
Maakt het type motor trouwens iets uit?
 
  • Leuk
Waarderingen: CDK

vleier

Forumguru
Haha dat is mijn plan ook met men bestelde superb. Ook zonder chipping zulen ze geen lift meer willen denk ik :)

Zo werkt dat. Vriendin vond het wel leuk tenminste. Mijn moeder weet het sinds 2 maanden en wil gewoon niet eens meer in de buurt komen van de auto.
 

Haderach

Senior Member
Zo werkt dat. Vriendin vond het wel leuk tenminste. Mijn moeder weet het sinds 2 maanden en wil gewoon niet eens meer in de buurt komen van de auto.
Haha, eerste rit was met een 150PK diesel, maar ik wou sportstoelen, dus volgende rit met de 280pk benzine sportline, men vriendin was verkocht... anders had ik hem nooit mogen kopen!
 
  • Leuk
Waarderingen: CDK

Pivo

Forumguru
Ik heb nog tot oktober 2017 garantie bij de handelaar waar ik m'n S2 heb gekocht. Is het dan handig om mee te doen? Zeker de DSG aanpassing zie ik wel zitten (koppeling is in mij wagen al eens vervangen bij 50k) afhankelijk van de prijs. Maar mocht er daarna iets met de bak gebeuren dan heb ik zeker wel een garantieprobleempje..
 

CDK

Forumguru
@Pivo, zulke keuzes moet je zelf maken. Een dsg aanpassing is een verbetering voor de levensduur van de 2e koppeling. Het voorkomt dus juist problemen. Zelfde geld ook voor @Trangelang, die 3 jaar fabrieksgarantie die zegt mij niets, bij Pon is toch alles op dsg en motorgebied een producteigenschap waar ze niets mee kunnen (lees 'willen') doen. Zelf doe ik motortuning direct na de inrijperiode. Zo heb je extra lang plezier van je investering namelijk. Als je garantie en dus extra zekerheid wil moet je naar Hartog gaan, die bieden (voor zover ik weet als enige) een tuning verzekering aan. Schade die tuning gerelateerd is wordt dan vergoed en als je al je onderhoud bij hen laat uitvoeren (dus niet meer bij de dealer) heb je ook recht op mobiliteit service. Een goede tuning brengt geen extra risico's mee als je correct en met respect voor de techniek met je voertuig omgaat. De garantie die tuners aanbieden betreft softwaregarantie, wat dus inhoud dat als er een foutje in de software zou zitten ze dat voor je oplossen. Voor garantie aan het voertuig zelf kan je uitsluitend terecht bij je dealer / verdeler / Pon / 'D Ieteren.
Succes met het maken van jullie keuze.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan Onderaan