Diverse problemen

Cordoba

Forumguru
Die Mp carworks is hier op het forum in elk geval totaal onbekend, dus of dat een goed adres is?
Voor dat achterportier hoef je je niet druk te maken: je kunt proberen of smeren helpt, en anders naar Apeldoorn, waar Frank dit voor 50 euro verhelpt (incl. garantie).

Wat de rest van de storingen betreft, denk ik ook als eerste aan óf een beschadigde kabelboom (water of kortsluiting in de draadboom) óf aan een elektronica probleem in ECU of instrumentenbord. Dat zijn geen makkelijk te vinden problemen, en daar is een specialist voor nodig.
 

Spierings

Forumguru
Check ook even of er geen water in je paravanbak staat (bij je accu)

Kan ook diverse storingen veroorzaken als het naar binnen loopt.
 

noah2003

Nieuw lid
Update!

Ik vind het wel zo netjes om te melden hoe het is afgelopen.

Bij het schutbord voor zit er een pijpje om het water af te voeren. Deze zat verstopt en bij het schoonmaken kwam er veel water uit. De accu had ook onder water gestaan.

De isolatielaag onder de vloerbedekking was ook nat. Afgelopen weekend heeft deze staan drogen en bij het heraansluiten van de stroom kwam er room achter de bestuurderstoel vandaan. Na het verwijderen van de aangetaste draden zijn alle storingen weg incl lekstroomprobleem.
 

Spierings

Forumguru
Goed om te horen dat het is opgelost, houd er rekening mee dat er zowel onder de accu als onder de rembekrachtiging. Vaak wordt de laatste over het hoofd gezien..
 

noah2003

Nieuw lid
Dank voor je tip. Ik heb hem doorgegeven aan de garage om de bak van de rembekrachtiger te bekijken en deze was inderdaad weer vol gelopen.
 
Bovenaan Onderaan