Detailen van de lak onder de deurgrepen

motomarz

Senior Member
Kijk ook eens naar Wrap-folie.
Volgens mij hier op het forum ook wel eens langs gekomen.

Dat spul kun je echt in alle mogelijke vormen strak in model krijgen.

Trouwens, is de handgreep niet te verwijderen (zonder veel gedoe)?
Dan wordt het wat makkelijker om netjes strak te plakken.
 

Cordoba

Forumguru
@motomarz wrap folie kun je inderdaad rekken en daarom veel beter in vorm krijgen, voor bijv. spiegelkappen. Er is echter een enorm verschil: spiegelkappen wrap je aan de buitenkant, en dan trekt de bolling de folie juist tegen de lak (dus de lijmlaag wordt niet losgetrokken door de bolling), bij een holle vorm zoals onder de deurgreep, trek je juist de lijmlaag los, als je het materiaal in de vorm wil rekken.

@rudolfi als je losse kapjes hebt, zijn zie ook makkelijker te plakken met folie (kun je er even uit halen om te plakken), of als je gaat polijsten kun je er makkelijker bij.
 

Dennis Nijholt

Forumguru
ik heb beter idee...gewoon je nagels extreem kort houden en geen absoluut geen ringen dragen...maar dat zal wel geen alternatief zijn..
 

Cordoba

Forumguru
@Dennis Nijholt Dus passagiers eerst de nagels knippen, ringen af, anders mogen ze niet mee, en hetzelfde geldt voor monteurs die aan je auto werken enz. enz. :D
Eens in de zoveel tijd de krassen een stuk minder zichtbaar maken, maakt al veel verschil. In eerste instantie valt het misschien niet op, maar als je gepolijst en ongepolijst naast elkaar ziet, zie je echt wel behoorlijk verschil, zelfs na een jaar nog.
 
Bovenaan Onderaan