Breedset Superb

Status
Niet open voor verdere reacties.

JeSko

Forumguru
Laatst nog gehad @Kanerr , aan 100km/h eventjes aquaplanning gehad, dan voel je de auto lekker schuiven maar goed, kalm blijven komt het wel goed.

@eriktv

Oei oei dus met 8.5 J gaat de boel ook aanlopen, toch bizar, alle Golfjes en dergelijke staan op 8.5 J en ET45. Misschien maar eens info gaan inwinnen bij een gespecialiseerde tuner hier in de buurt, de mannen die mijn Eibachs geplaatst hebben weten wat kan.
 

s-line

Forumguru
Ik had ook rondom 8,5j et45 met 225/35/19 en dat was geen probleem ook niet met 3kinderen en volle bepakking op vakantie. Behalve dat ik de auto moest uitladen om de parkeergarage in te komen...dan bleef ik meer met de bodem hangen.:D
 

JeSko

Forumguru
Thanx @s-line , dan weet ik dat zoiets lukt, met die setup (8.5J ET 40-45) komen de wielen dus wat meer naar buiten zonder aanlopen, dat is wat ik zoek. Laat ik gelijk maar bandje maat 235 leggen, zitten nu 225 op zoals bij u, was dat niet erg fel getrokken?
 

JeSko

Forumguru
Valt voor zover ik het kan zien goed mee inderdaad, zeker niet té :thumbsup:

Had jij trouwens de achterste zijruiten laten tinten? Bij mij zijn deze net een tint lichter dan de achterste passagiers ramen. Zou dat nog willen "gelijk" laten trekken.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan Onderaan