Status
Niet open voor verdere reacties.

JeSko

Forumguru
Dat is waar @Timmer ! Prijs was heel goed, ik was de eerste die contact met de verkoper had, na mij waren er nog 15 anderen als ik de verkoper mocht geloven, in heb geluk gehad :thumbsup:

@bedankt mannen @Jewepe, @CDK en @ertromp :D dat zal zeker goedkomen:thumbsup:
 
  • Leuk
Waarderingen: CDK

Timmer

Donateur
Eerst banden erop (laten) trekken best :tegek:
En aangezien vandaag bij ons het nationale feestdag is (eedaflegging Leopold 1 lang geleden) is er geen enkele bandenman open :lezen:
 

JeSko

Forumguru
Haha @Kanerr zo'n dingen gaan bij mij altijd wat euhm... Trager :D ik ga ze eerst nog voor de zekerheid laten controleren bij een Velgenspecialist, dan Rubbers erop, en dan wisselen met de huidige die ik dan kan poedercoaten. :D dan valt nog te bezien wat ik ga doen, als de nieuwe velgen beter staan kan het zijn dat ik de oude verkoop, vers gelakte velgjes willen nogal eens snel verkopen ;) staan de nieuwe toch niet zo lekker om één of andere reden wissel ik ze terug en verkoop ik het nieuwe setje, en dan heb ik mooie gelakte velgen liggen.

Win/win :D
 

JeSko

Forumguru
IMG-20200722-WA0001.jpg

De witte t10 lampjes als sfeerverlichting onderaan, niet zo fel als LED en dus aangenamer om langs onderen te hebben, zeker voor mensen met kindjes. Vind ik persoonlijk, heel blij met het witte stijlvolle effect.

20200722_000258_copy_1612x1209.jpg

Het is een Skoda en dat mag geweten zijn ;) helemaal rondom nu, heerlijk sfeertje!

Screenshot_20200722-083733_Video Player.jpg Screenshot_20200722-083703_Video Player.jpg

Verloren gereden met het vrouwtje, handig zo'n dikke Xenon :jaja:


What a car:dankje:
 

Kanerr

Forumguru
Kan je de skoda logo niet een kwartslag draaien zodat je het direct leest wanneer je de deur open trekt?
Of expres zo gedaan? :)
 

JeSko

Forumguru
Ja dat wel, kon er ook andere bestellen die wellicht wel met de deur meedraaiden, maar ik heb nu belangrijkere projectjes op de planning staan met de Sup :D wie weet bestel ik later nog de logo's zelf ipv de tekst, kan ik eens afwisselen :D
 

JeSko

Forumguru
Het waren gisteren nogal zware familiale omstandigheden waar ik niet verder ga over uitweiden uit respect voor de betrokken familie. En dan tik je uit verwarring thuisadres van de vorige eigenaars aan :tongue: @EdK
 

EdK

Forumguru
Dus nu heb je wel dat adres meteen uit je Navi gehaald ??
Maar ik dacht dat U was verdwaald in het belgische alleen met de vrouw....
Zeg maar oude herinneringen ophalen in deze..:pieker::pardon:
 

leon-cupra

Forumguru
Trouwens, thuisadres in je gps, niet aan te raden. Ooit eens gelezen dat blijkbaar dieven die je wagen stelen als eerste hier naar kijken. Meestal hebben mensen nog wel een huissleutel in de wagen liggen. Twee keer jackpot dan voor die gasten.
 

JeSko

Forumguru
@leon-cupra

Die gasten hebben het doorgaans op Audi's gemunt, niet op sukkelaar's die met een goedkope Oostblokker rondtuffen;) ze weten nochtans niet wat ze missen :D er ligt ook nooit een huissleutel in de auto, die zit ofwel in huis, ofwel in vrouwlief haar sakosj ;)
 

leon-cupra

Forumguru
Blijkbaar wordt de Golf en Polo het meeste gestolen en een 5-reeks het meeste risico. Van de polo zou je dat toch niet echt verwachten.

Tja en Skoda ... wacht maar binnen een paar jaar. Met de prijzen die ze nu vragen en de populariteit van Skoda. Het zou wel eens kunnen veranderen.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan Onderaan