O3 2017 Facelift

O3C1.4TSIDSG7

Senior Member
In afwachting van de reakties van dé specialisten terzake, die ons graag haarfijn uit de doeken zullen doen wat de verschillen zijn, geniet ik van de plaatjes van die (nog altijd) mooie auto in een schitterend décor.
 

Cordoba

Forumguru
Ik zie wel verschillen:
  • veranderde koplamp vorm (vooral de onderrand)
  • iets andere vorm van de grill (vooral de onderste 'hoeken')
  • bovenstaande veranderingen, betekent ook een andere voorbumper
  • andere mistlampen
  • doordat het een L&K uitvoering is, lijkt de ondergrill anders, ook doordat de radar voor de ACC er standaard in zit, maar dit kan uitvoeringsafhankelijk zijn
  • de sideskirts/dorpels lijken net iets anders van vorm, maar ook hier ben ik niet zeker van
  • achterlichten lijken net ietsje anders kwa kleuren/helderheid, maar minieme verschillen
 

DannyG

Forumguru
Ik zie eigenlijk ook geen verschillen om eerlijk te zijn. De lampen en grill zijn identiek aan die van MY 2016. Ook wel ergens te begrijpen als je met de huidige OIII zo een groot succes hebt, je geen al te opzichtige aanpassingen gaat aanbrengen. De foto's die al langer op het net rond dwalen, gaven voor velen geen hoopvolle toekomst denk ik.

Alleen bij de L&K versie snap ik echt niet dat er zo veel zwart glanzende delen in verwerkt zitten (GPS, afdekplaat versnellingspook, deurinleg). Sinds dag 1 dat ik de OIII mag bezitten, vervloek ik al dat glanzende waar je iedere vingervlek of stofje op ziet. 'k Mag er niet aan denken dat ze dat nog zouden uitbreiden :nono:.

Maar ja ... ook dat is smaakgebonden en waarschijnlijk kan je bij die versie wel kiezen.

Hoe dan ook blijft het een knappe verschijning (die naar mijn bescheiden mening te hoog op z'n pootjes blijft staan :pardon:).
 

M.M.M

Nieuw lid
Klopt niet. Deze week nog bij een dealer geweest, die een presentatie heeft gehad van model jaar 2017. Moesten smartphones e.d. inleveren voor het geval dat.......... Gescheiden koplamp units wordt een feit, waarbij de binnenste unit in de gril wordt opgenomen. Achterlicht units qua vorm hetzelfde, maar met gebruik van ander soort leds. Interieur zou een wat betere materiaalkeuze bevatten. Meer liet hij niet los. Prognose eerste uitleveringen: maart /april 2017.

Dit is wat mij is verteld, dus pin me er niet op vast. :(
 

Cordoba

Forumguru
Maart/april pas de uitlevering van modeljaar 2017 lijkt mij erg laat: normaal gesproken zou je modeljaar 2017 verwachten vanaf (uitlevering) najaar 2016.
 

M.M.M

Nieuw lid
Gaat niet altijd op. Voorraad kwestie? Misschien nog wel een paar leuke aanbiedingen eind 2016 vol met alle opties? En dan op 2017 kenteken. Zou niet verkeerd zijn.

Ik wacht in ieder geval nog even.
 

Nickn

Nieuw lid
Ik heb al een MY 2017 besteld. Dealer vertelde me dat de wijzigingen vooral hier en daar technisch van aard waren, op een knopje hier of daar na. Dus geen spectaculaire wijzigingen.

Heb hem nog niet gezien dus ik zie het wel bij de afleverig, maar ik verwacht zoiets als uit bovenstaand filmpje. MY 2017 word per 1 juni gebouwd met de nieuwe motoren.
 

bonyuri

Actief lid
Ik krijg ook een MY2017.
Het enige wat nu duidelijk was, is dat er nu "Connected Apps" standaard worden ondersteund. Ik verwacht dat dat SmartGate is (en volgens mij is dat nu nog niet beschikbaar?)
 

Nickn

Nieuw lid
Ik krijg ook een MY2017.
Het enige wat nu duidelijk was, is dat er nu "Connected Apps" standaard worden ondersteund. Ik verwacht dat dat SmartGate is (en volgens mij is dat nu nog niet beschikbaar?)
Ik kreeg bij een testrit wel met het koppelen van Apple carplay een Skoda app in beeld. Is dat wat je bedoeld?
 
Bovenaan Onderaan