Wie kan de transponder inleren met software regio limburg noord

Ik ben ook bereid om ervoor te betalen, heb ook aangegeven dat ik die optie voor €40,00 in mijn woonplaats openlaat mocht er niemand via het forum zijn. En natuurlijk voor een hobbyist staat daar wat tegenover, dat lijkt me logisch.

Wat voor mij belangrijk is dat via het forum een andere band kunt krijgen dan alleen bij een specialist langsgaan die het voor jou gaat doen. En in dit geval zijn wij allemaal skoda rijders die hier op de forum zitten en elkaars ervaringen en kennis kunnen delen.

Opsommingen van prijzen die ik intussen hebben genoteerd zijn voor mij een vergelijking tov prijsopgave die ik van de specialist heb gekregen voor alles in totaal. Dat is de reden waarom ik het te duur vindt, maar ook dat ik al heel wat geld ingestoken heb in mijn Fabia (ander blokje ivm verschoven cilinderbussen, distr ketting waterpomp, dynamo, wiellagers,airco afgevuld, schokdempers achter raammechanisme rv en een winterset) bij aanschaf om er er een topauto van te maken en alles wat voor minder kan is gewoon mooi meegenomen!


Begin deze maand nog nieuwe remblokken en schijven + 4nieuwe zomerbanden en een complete airco beurt plus net een vakantie achter de rug. Weer zon 2200km gereden in afgelopen 2,5 week.
Zeer tevreden 0,0 olie- en kv verbruik. Daarnaast rij ik maandelijks 1600km woon-werk.

Dus heel veel wil ik er niet meer insteken voor een auto van 2002. Ik ben niet van plan om nog jaren ermee te rijden. Hij is gewoon economisch om in NL te rijden en genoeg ruimte.

Nog een jaar tot 1,5 is het tijd voor andere auto en een nieuw huis net over de grens in Duitsland 5-10km verder dan huidige woonplaats. Dan ga ik veel besparen op andere kosten en een nieuwe functie mbt mijn werk dus ook meer verdienen. Dan kan ik een wat zwaardere jonge auto rijden.
 

Hakar

Donateur
Toen ik in 2002 wist dat ik voor langere tijd in Dld zou werken, ben ik daar ook gaan wonen.
Ben vanaf het moment dat ik het wist gestopt met ook maar een dubbeltje in mijn toenmalige Nevada diesel te stoppen.
Zo gauw ik Eingesessene war von Bad Tölz, heb ik mij een Passat aangeschaft.
Ik had het goed, en heb er naar geleefd
In 2007 Passat TL gereden, en werk in Dld was einde.
Toen had ik het wat minder goed, maar deed nog wel wat moest.
Hier een Pugje 106 aangeschaft, en jaren mee rondgereden.


Als je toch de grens overgaat, en niet van plan bent om lang in deze auto door te rijden, nou ja vul zelf maar in wat ik er mee zou doen.
 
In mijn geval blijf ik in NL werken bij mijn huidige werkgever ook met de nieuwe functie alleen woonplaats gaat veranderen.

Ik respecteer mijn auto, moet gewoon goed zijn en blijven ondanks leeftijd daarom doe ik er alles aan om hem tiptop te houden. Ben er zeer tevreden mee tot nu toe, maar nu komt alles dichterbij tot de daadwerkelijke overstap dus kosten drukken natuurlijk.

Ik trap hem niet af ga er rustig mee om, gewoon exporteren naar Polen (schoonmoeder) als het zover is. Is nog een zeer goede zuinige auto en ik weet dat het dan nog in goede handen komt en zo af en toe zal ik hem nog te zien krijgen en wellicht aan sleutelen indien nodig:jaja: heb tenslotten veel geleerd van deze motoren sinds aanschaf
 

Antera

Donateur
Lees nu het topic en weet nu voor welke auto het is. helaas heb je hier wel de code nodig die bij de auto geleverd zit. Heb je die niet weet ik wel iemand die dit als het goed is voor je eruit kan halen.
 
Bovenaan Onderaan