Sneeuwbal in Den Haag

VEEJAY

Forumguru
Ja zo heten ze echt, ze zitten midden in een woonwijk, echt een familiebedrijf.

Anyway, een kabouter heeft denk ik zijn hoofd gestoten en daardoor is mijn de beschermkap onder mijn motor beschadigd geraakt, deze ging gedeeltelijk los en ik hoorde hem bij elke drempel de grond raken.

ff een belronde naar 2 Skoda dealers in Den Haag:

Duindam: had helaas geen tijd (komt u morgen maar langs).
Sneeuwbal: Rij maar ff langs, dan kijkuh we wel.

Sneeuwbal heeft ti-ribjes gebruikt als noodoplossing en aan mijn vaste dealer doorgebeld wat voor onderdelen er besteld moeten worden. Ze hebben niets komma nul in rekening gebracht voor 30 minuten werk.

Das service! met een grote S (van Skoda).
 

MadDog2K

Actief lid
Ik kan dit alleen maar be-amen.

Service met een heeeele grote S.

Beste verkoper heeft zelfs wat stappen ondernomen om mijn prive-auto te slijten, toen hij hoorde dat ik nu een lease-auto heb en m'n eigen auto nog kwijt moest raken (geen Skoda!).

Verder is het inbouwen van carkit+PDA & telefoon-houder, 12V-stekkerdoos achter dashboard, hondenrek, etc ook top gegaan.
En ook kosteloos een steun voor een (toen door mij aangeleverde) houder vervangen, ivm. een trilling.
(Helaas nog niet weg, maar goed)

Men denkt heel erg met je mee, en je kan inderdaad zo terecht.
 
Ook ik moet bekennen dat deze dealer een goede verkoper heeft,
Vandaag de combi besteld en een net prijs plaatje voor alles.

Ondertussen kwam er een andere klant de showroom binnen met een fles wijn,
Deze beste man wou de verkoper bedanken voor de TOP service.

Ik denk dat ik er weinig meer aan kan toevoegen.
Over de werkplaats kan ik op dit moment nog weinig over vertellen.
 

VEEJAY

Forumguru
De werkplaats is okay, enige keer dat het niet goed ging is dat ze geen apparatuur hadden om de 225mm banden om een (Pegasus) velg te leggen. Dat moest dus ergens anders gebeuren (kostte meer tijd), maar misschien kunnen ze het inmiddels wel.
 

VEEJAY

Forumguru
De kwaliteit van de service is nog steeds op hetzelfde nivo. Vandaag wederom zonder afspraak en voor zeer weinig geld een stadlichtje laten vervangen. Enkele maanden geleden werd mijn auto gratis uitgelezen op een storing. Goede gasten.
 

VEEJAY

Forumguru
Bijna een jaar later, weer stadslichtje stuk, op een zaterdag... Geen zin om hele weekend met oranje pictogrammetje op dashboard te rijden.

Kon meteen langs bij Sneeuwbal, meteen 2 nieuwe erin (deze keer 2 Philips blauwe stadslichtjes).

Het mooie komt nog, vraag ik wat bij heb het kapje van de luchtfilter kost, want daar vraagt SCU de Meern 70 euro voor... Uiteindelijk dus 3,50 euro. Ze probeerde nog te checken of SCU niet de hele unit vervangt voor die prijs, maar dat blijkt 20 euro(!) te zijn, geen 70!.

Sneeuwbal is geen dure garage met de nieuwste auto's. Men zei dat de Octavia/Rapid niet eens in de showroom komt te staan vanwege de kosten...

Ik hoop dat dit soort garages nog blijven bestaan en zeker niet worden als de meeste stealers..
 

Rob

Forumguru
Ik zie dat garage Sneeuwbal sinds 2014 als onafhankelijke Skoda specialist verder gaat, meer merken gaat verkopen en de showroom verder gaat uitbreiden. Knappe prestatie in een tijd waarin veel dealers juist inkrimpen of aansluiting nodig hebben bij landelijke organisaties zoals Wittebrug om te overleven.
 
Bovenaan Onderaan