Skoda tablethouder in de aanbieding

Pivo

Forumguru
Euh, nee. Hoofdsteunhouder plus tablethouder haal je nu bij de dealer (of laat je bestellen bij je eigen specialist) voor totaal 19,90.

Bij Superskoda betaal je er 34 euro voor (23,98 voor de onderdelen plus 0,52 betaalkosten en 9,99 verzendkosten).

Dat is dus 14,10 goedkoper (ruim 41% goedkoper).
 

Pivo

Forumguru
Het staat er nu idd niet meer bij, maar hij kost normaal 19,95. Zie ook de prijs van Superskoda, die is normaal iets goedkoper en daar kost ‘ie 16,99.

Dit ding past trouwens op iedere Skoda zolang je maar een normale verstelbare hoofdsteun hebt en geen sportstoelen.
 

Pivo

Forumguru
Dat klopt dus niet, heb er nu twee in mijn S2 combi zitten. De universele is 10 euro duurder, das 50% meer.

Het maakt mij allemaal niet uit hoor, maar misschien eerst even goed kijken voordat jullie van alles roepen :pieker:
 

Pivo

Forumguru
Eerst roept André dat deze aanbieding wel 0,05 cent scheelt, wat overduidelijk onzin is. Vervolgens trek jij in twijfel of het wel een aanbieding is omdat het er niet bij staat. Daarna zeg je dat deze houder slechts geschikt is voor twee modellen, terwijl als je iets verder kijkt je kunt snappen dat een houder die tussen de stangen van de hoofdsteun geklemd wordt niet voorbehouden is voor twee modellen. Ten slotte zeg je dat de universele houder een klein tikke duurder is, terwijl dat ding 50% duurder is.

Een hoop onjuist commentaar op een doodsimpele melding van een goede deal. Ik krijg iig niet het gevoel dat het gewaardeerd wordt dat ik hier een linkje plaats. Zal het in het vervolg wel laten.
 

Japanese Power

Donateur
Jammer dat je je zo op je ... getrapt voelt, ik probeer alleen de info van de Skoda webshop zo correct mogelijk tot me te nemen. Als blijkt dat deze info op de site niet correct is kan ik daar niets aan doen. Mag ik misschien een beetje kritisch met info uit webshops omgaan. Het is absoluut niet bedoeld om jou een hak te zetten. :bloemen:
 

peterhuppertz

Forumguru
OK.

Allemaal even diep ademhalen, pak er even samen een biertje bij, dan ga ik intussen nog even goed lezen.

Het gaat hier om een tablethouder. voor de Superb 3, die u
aan de armsteun bevestigt om op uw tablet te werken.

Vervolgens kan deze tablethouder ook gebruikt worden in combinatie met de adapter voor tablethouder, die
montage van de tablet houder (3V0061129) aan de hoofdsteun mogelijk maakt.

De Skoda-site zegt niet, en Pivo wel, dat deze adapter ook met andere hoofdsteunen dan alleen die in de Superb 3 mogelijk is. Ik zou me kunnen voorstellen dat de afstand tussen de poten van een hoofdsteun gestandaardiseerd is, maar weten doe ik het niet.
De vraag die Japanese Power stelt is dus een vraag die ik me kan voorstellen... sterker nog, als leek had ik 'm ook gesteld.
Pas als Pivo's lontje bijna is opgebrand, komt hij met de mededeling dat hij er twee in zijn S2 heeft zitten. Als 'ie dat nou iets eerder had vermeld, had ik mijn vraag kunnen formuleren.

Zo, nu allemaal weer aan het bier.
 

Rayzman

Actief lid
Kan je deze houder ook op je achterstoelen monteren? Zodat de kleine in een achterwaarts gerichte kinderstoel ook filmpjes kan kijken.
 

steege2

Senior Member
Volgens mij wel. Adapters gaan gewoon tussen de hoofdsteun en daar klik je de houder in. Ik heb er ook eentje in de kodiaq. De info op de webshop klopt niet. Dat van de superb is dat je hem alleen in dat model zonder adapter kunt gebruiken in de middensteun achter.


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 

Rayzman

Actief lid
Ik heb er een gehaald en je kan hem ook op de achterbank naar voren hangen. Nu heb ik voor die kleine tenminste wat afleiding met lange ritten.
 
Bovenaan Onderaan