S2 met voorruit verwarming

Topic in 'Superb II' gestart door Yargo, 07-12-2012.

 1. Mischa-superb

  Mischa-superb Actief lid

  Vraag aan de superb 2 rijders. En andere skoda rijders mogen natuurlijk ook reageren Ik heb zelf een s2 en ben zelf autoruitspecialist... nu zag ik dat er ook een raam te krijgen is met verwarming... nu lijkt mij dit wel wat... Maar vaak zie ik dat het al voor bereid is.. is dat ook het geval bij de s2? Wie weet raad?
   

 2. JeSko

  JeSko Forumguru

  Er is een topic gewijd aan de vooruitverwarming in de S2, als het er niet opzit is het een kostelijke bedoening om het in te bouwen naar het schijnt, als je het niet hebt is er niets voor voorzien, wellicht wel de ruimte om alles wat nodig is te monteren. Lees dit draadje maar eens door.

  https://www.skodaforum.nl/forum/i/verwarmde-voorruit.17000/#post-270171

  @Peter-036

  Mss de vraag van Mischa samenvoegen met het topic in de door mij gedeelde link?
   
 3. Agent327

  Agent327 Senior Member

  Zie net voor het eerst dit bericht, in mijn Superb heb ik deze optie standaard ingebouwd. Wel moet ik zeggen dat dit een wagen is die origineel in Frankrijk is geleverd.
  Ik ben er zeer tevreden mee en eerlijk gezegd herkin ik mezelf niet in de het nadeel wat Andrej beschijft. Het is inderdaad wel zo dat je de draadjes bij een bepaalde lichtval kunt zien maar storend is dit zeker niet. Wanneer je je erop focussed zie je ze maar wanneer je het zicht op de weg focussed zijn ze niet waarneembaar.

  Ik weet niet of je zou willen importeren, maar als voorbeeld, hier is er een te koop met verwarmde voorruit:
  https://www.leboncoin.fr/voitures/1924104566.htm?ac=206978287
   
 4. Mischa-superb

  Mischa-superb Actief lid

  Zou het dan ook ingeleerd moeten worden?
  Is het niet mogelijk om bijvoorbeeld rechts van de pook een schakelaar toe te voegen voor de verwarming van de voorruit?
  Het raam is voor mij het simpelste, aangezien het mijn werk is, raam plaats ik zelf. Als het dan alleen bedrading en een schakelaar is moet toch te doen zijn?
   
 5. Mischa-superb

  Mischa-superb Actief lid

  Hmm oke, daar zit wat in. Zijn er nog meer technische mensen die er idee├źn over hebben?
   

Deel deze pagina