S2 met voorruit verwarming

Mischa-superb

Forumguru
Vraag aan de superb 2 rijders. En andere skoda rijders mogen natuurlijk ook reageren Ik heb zelf een s2 en ben zelf autoruitspecialist... nu zag ik dat er ook een raam te krijgen is met verwarming... nu lijkt mij dit wel wat... Maar vaak zie ik dat het al voor bereid is.. is dat ook het geval bij de s2? Wie weet raad?
 

Agent327

Forumguru
Zie net voor het eerst dit bericht, in mijn Superb heb ik deze optie standaard ingebouwd. Wel moet ik zeggen dat dit een wagen is die origineel in Frankrijk is geleverd.
Ik ben er zeer tevreden mee en eerlijk gezegd herkin ik mezelf niet in de het nadeel wat Andrej beschijft. Het is inderdaad wel zo dat je de draadjes bij een bepaalde lichtval kunt zien maar storend is dit zeker niet. Wanneer je je erop focussed zie je ze maar wanneer je het zicht op de weg focussed zijn ze niet waarneembaar.

Ik weet niet of je zou willen importeren, maar als voorbeeld, hier is er een te koop met verwarmde voorruit:
https://www.leboncoin.fr/voitures/1924104566.htm?ac=206978287
 

Mischa-superb

Forumguru
Dat ie in ETKA stond wist ik ook wel, maar dat betekent nog niet dat je in NL een nieuwe S2 met een verwarmbare voorruit kunt bestellen...
Achteraf inbouwen is ook al lastig, gezien alle bedrading, het ontbrekende knopje op de climatronic en interactie met het motormanagement.

Zou het dan ook ingeleerd moeten worden?
Is het niet mogelijk om bijvoorbeeld rechts van de pook een schakelaar toe te voegen voor de verwarming van de voorruit?
Het raam is voor mij het simpelste, aangezien het mijn werk is, raam plaats ik zelf. Als het dan alleen bedrading en een schakelaar is moet toch te doen zijn?
 
Bovenaan Onderaan