REGELS VAN DE BAZAAR

Status
Niet open voor verdere reacties.

Exciter

Administrator
Regels van de Bazaar
 1. Er mogen alleen artikelen worden aangeboden of gevraagd die met Skoda te maken hebben.
 2. Het aangebodene dient van jou te zijn. Geen verkoop voor iemand anders o.i.d.
 3. Een vraagprijs neerzetten is verplicht (dus niet een T.E.A.B. )
 4. Plaats geen biedingen.
 5. Alleen reacties met betrekking tot de aangeboden waar en het kopen/verkopen zijn toegestaan. Geen opmerkingen over de vraagprijs, offtopic reacties etc.
 6. Is het artikel verkocht, meld dit dan via de "rapporteer bericht"-link rechts onderaan je bericht. Dan kan het onderwerp gesloten worden en hoeven leden niet zinloos te reageren.
 7. Er wordt geen handel gedreven hier. Als het vermoeden bestaat, dat iemand hier (alleen) zakelijk bezig is, dan worden de advertenties verwijderd en bij herhaling volgt een ban.
 8. Zet ivm mogelijk misbruik van je privégegevens geen mailadres of telefoonnummer in je advertentie. Mensen kunnen eenvoudig via een PB reageren.
 9. Er wordt verwacht van de leden dat er eerlijk en betrouwbaar met elkaar wordt omgegaan. Bij klachten over te lang wachten op de afwikkeling, ongegrond niets meer van zich laten horen enz. wordt men de toegang tot de website ontzegd. Tevens is Skodaforum.nl bereid mee te werken aan onderzoek in het voordeel van gedupeerden. Gegevens van oplichters worden probleemloos aan justitie overhandigd.
 10. Skodaforum.nl is géén (ver)koopforum! Als het vermoeden bestaat dat men zich alleen aanmeldt om iets te (ver)kopen en verder niets, dan zal het topic conform regel #7 behandeld worden.
 11. Nieuwe leden zullen zich minimaal eerst moeten voorstellen in de meet en greet voordat een posting in de Bazaar mogelijk is.
 12. Postings die alleen verwijzen naar andere verkoopsites zullen zonder bericht worden verwijderd. Als men iets te koop aanbiedt op Skodaforum zal hier ook de advertentie moeten worden geplaatst. Post dus geen topic met "mijn auto staat te koop op Marktplaats, zie deze link"...zulke topics zullen direct verwijderd worden.
 13. Plaats als het kan foto's en voldoende informatie van hetgeen je te koop aanbiedt; dat vergroot de kans op verkoop.
 14. Handel de transactie af via de conversatie-functie. (dus niet in het topic zelf)
 15. Topics worden pas geplaatst en zichtbaar na goedkeuring door een van de moderators.
Advertenties blijven maximaal 90 dagen staan. Daarna worden deze automatisch verwijderd.

Veel succes met kopen/verkopen,

Het team van Skodaforum.nl
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan Onderaan