Onze Mazda 3 2.0 Sky-active

JeSko

Forumguru
Vergeten vermelden, maar vorige week is de auto op onderhoud geweest, kwam dit keer wel wat hoger uit door extra kosten van uitlijnen, klaarmaken keuring en een ietwat groter onderhoud, @ zo'n 600 euro, Maar het viel me al bij al nog mee voor alle werken.

Verder is de wrap ontwerper bezig met iets op maat te maken wat mijn vrouw mooi vind, dat komt goed maar vergt wat tijd natuurlijk. Het gaat om veel geld, dan wil je het ook direct echt goed en word er getekend tot het juist is. Tegen dat dit alles rond is zal het meetingseizoen wel alweer grotendeels voorbij zijn :( spijtig, tweede jaar op rij dat de beste periode in het water valt door omstandigheden. Ach, het zij zo.

Vandaag ben ik na 2 weken nog eens op pad geweest met de Mazda, en dat was weer echt een leuk gevoel en een toffe afwisseling. Om één of andere reden zit ik wat lekkerder in de Mazda, meer verbonden met de wagen door de zitpositie ofzoiets, en de bediening van alles vind ik wat aangenamer, het is ook een soepelere en eerlijk gezegd leukere auto qua sturen, lichtvoetiger eigenlijk. De Skoda heeft dan weer heel andere troeven, retesnel, brutaal, praktisch, eigenlijk mogen we in onze beide handen knijpen met zulke auto's, het kan slechter denk ik dan :D

En omdat tekst ook maar dat is, de auto is gespot op zo'n facebook groepje, gebeurt nogal eens dat andere liefhebbers één van onze auto's spotten en delen. Altijd tof!

IMG-20240612-WA0001.jpg
 
Bovenaan Onderaan