Octavia Scout Candy White: GESTOLEN!!!!

Jeanke

Nieuw lid
Sinds september reden we dus met ons Scoutje (zie topic: http://www.skodaforum.nl/board/showthread.php?t=6529)

Woensdag jongstleden gestolen in Antwerpen :mad::mad::mad::mad:
Stond geparkeerd op de parking naast de Schelde. Is weggehaald met takelwagen met grijparm veronderstellen we (stuurslot stond op en wielen waren gedraaid)

Snif snif snif

Als iemand hem toevallig ziet ... staat spoilertje op vanachter en is wit, je kan er niet naast kijken (ook de dieven niet blijkbaar :s )
 

Aiii

Lid
Forget it, die auto is al lang een breed in Oost-Europa, die zul je hier niet gauw meer zien, tenzij onderdeel van een ramkraak of brute overval. :(

Kut voor je, dat gun je niemand. Ik zou dagenlang huilen als mijn Octy ineens verdween. Sterkte! :(
 

MarcoO2

Forumguru
Dat is klote zeg... heb je zo'n mooie en redelijk unieke wagen, is'tie weg...

Is het stuurslot niet redelijk makkelijk te kraken? Heb daar wel eens een uitzending over gezien... een beetje geweld en het stuurslot was eraf! Weet niet of dat met tegenwoordige auto's nog zo is natuurlijk.

Sterkte... hoop voor je dat je 'm nog terug krijgt, maar reken er niet op...
 

nemo

Senior Member
Oooh wat vervelend voor je!! Vreselijk! Als ze al met een takelwagen aan de gang gaan is er geen wagen meer veilig. Sterkte met de afhandeling van de verzekering. Ik hoop voor je dat er niet teveel spullen in de wagen lagen.
 

Falcon

Donateur
En daarom heb ik nu een een gpstracker in mijn auto liggen. 1 smsje naar een prepaid 06 nummer en krijg een sms terug met de GPS gegevens. Invullen in Google-maps (op mijn mobiel of pc) en weet precies waar mijn auto is :)

Ook handig als mijn vrouw de weg eens kwijt is ;)
 

MarcoO2

Forumguru
handig.... maar heb je er ook echt iets aan, gezien het feit dat veel gestolen auto's inderdaad direct richting het Oostblok verdwijnen? Dan heb je de medewerking van politie ter plaatse nodig... lijkt me een leuke uitdaging...

Maar goed, als je er snel achter komt dat je auto gestolen is, heb je misschien nog wel een kans. Als de kosten van zo'n tracker niet te hoog zijn, is dat (zeker als het een eigen auto is) het overwegen waard...

Gelukkig heb je zelf al een andere goede reden gegeven om een tracker in de auto te leggen... :grin:
 
Dit is echte zwaar kl?te, ik hoop dat de afhandeling niet teveel problemen zal opleveren en wens je veel succes/sterkte.
 

Maarten

Forumguru
Jeetje, wat een ellende!
Sterkte. Hopen dat de verzekering je een beetje goed gezint is en dan weer opzoek naar een andere?
 

cvegreen

Forumguru
Oeps , wat lees ik hier zeg . Zo'n mooie exlusieve wagen en dan wordt hij gestolen . Ik hoop dat je snel een afhandeling kan krijgen van jou geval.
Ik denk ook wel dat je hem nooit meer terug ziet , maar ik hoop voor u van wel en dan in de staat waarin jij hem hebt achter gelaten en niet na een ramkraak bv.
 

Jeanke

Nieuw lid
Het zullen inderdaad specialisten geweest zijn...

Ivm die gps-tracker: waar bevindt die zich dan ergens op de wagen? Als de dieven die makkelijk vinden én kunnen verwijderen, is het misschien minder interessant...
 

Falcon

Donateur
Het is een hele dikke pinpas formaat zeg maar. Je sluit hem aan de 12 voltaansluiting in je kofferbak, daarna is het simpelweg ergens goed opbergen. En daarna checken of je wel GPS signaal hebt (indicatieleds op het apparaat).
 

EdK

Forumguru
Dat is dan de 2e WITTE skoda die van een forumlid is gestolen !
De vorige was ergens in een oostblok land terug gevonden !

Tja tis erg dat hij is gestolen , maar weet niet of je blij moet wezen als hij word terug gevonden !
 
Bovenaan Onderaan