Nummer kabelboom

Berrychello

Forumguru
Vraagje van mijn kant: voor mijn Fabia 2 wil ik een nieuwe kabelboom bestellen, de 5J0.971.120.Q
Nu zie ik er meerdere online, die zouden passen, maar met andere letters op het eind. Hoe zit dit precies? Gaan die passen of niet? Bij Ford weet ik dat de letter aan het eind oploopt en je dan een nieuwer en wellicht verbeterde maar passende versie hebt.
 

Tees

Donateur
Als ik in ETKA kijk zie ik voor dat nummer alleen dubbele eindletters, met voor het model na productiedatum okt 2012 H* met * variërend van B tot K.

En het volgt elkaar niet altijd logisch op, soms is een andere letter een andere uitvoering, soms een nieuwe versie. Dus niet altijd uitwisselbaar. En voor het nummer met de Q aan t eind zie ik géén geadviseerde nieuwe versie.
 

Berrychello

Forumguru
Dank!
Ik kom ook veel dubbele letters tegen, maar op het huidige artikel staat echt alleen een Q.
Het is exact deze, zelfs de productiedatum komt overeen: https://www.sbazar.cz/autodilyskoda...tricky-svazek-dveri-skoda-fabia-ii-5j0971120q
SGEBQ9B.jpeg


Op Ebay vind ik de 5J0971120AL voor €71,15 https://www.ebay.de/itm/275674583616
En op Skoda Parts vind ik de 5J0 971 120 BC voor €152,86 https://www.skoda-parts.com/spare-p...l-wiring-installation-bundle-skoda-30615.html

Bij beide staat dat ze geschikt zijn voor mijn auto (Fabia 2 1.6, 2007) maar hoe zeker is dat? Heb ergens gezien dat de kabelboom vanaf oktober 2007 anders zou zijn, maar dat staat ook weer niet overal.
 

Tees

Donateur
Tsja, dat is overduidelijk een Q ja :jaja:
Zou eens in ETKA moeten kijken welk nummer daar staat. Om welke kabelboom gaat t precies?
 

Berrychello

Forumguru
Gaat om de kabelboom van het bestuurdersportier.
Fabia 1.6 Sport. Elektrische ruiten vóór, elektrische spiegelbediening, centrale vergrendeling uiteraard. Speaker in de deur. Weinig geks dus qua uitrusting.
Zoals vaker bij deze Fabia voorkomt zijn er wat draadjes geknikt, dus ik wil de hele kabelboom in het portier vervangen. Ruitbediening werkt nu niet, dus ik ga de kabelboom en het ruitmechaniek/motor vervangen.
 

Berrychello

Forumguru
Bij de ...AN staat dit:
electrical wiring installation bundle for the driver's side door, for vehicles with a central locking system, electric-controlled power windows, electric-controlled heated rear-view mirrors, intended for vehicles manufactured before 11/2007
 

Tees

Donateur
Heb je nog de productiedatum van je auto voor me? Dat maakt ook nog wel eens uit.
Ik zal vanavond even een blik in ETKA werpen dan.
 

Tees

Donateur
Zo, het was even zoeken, maar ik heb het gevonden: in ETKA staat bij het model van 2007 inderdaad een vervanger voor -Q genoemd, en dat is -AN. Het stond anders vermeld dan meestal, dus daarom kon ik m eerst niet vinden.
Die zou dus moeten werken!
 
Bovenaan Onderaan